BESPLATAN SEMINAR: „Korišćenje veštačke inteligencije u rešavanju problema”

BESPLATAN SEMINAR: „Korišćenje veštačke inteligencije u rešavanju problema”

U subotu, 24. februara, od 11:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Korišćenje veštačke inteligencije u rešavanju problema”. Seminar se održava u Beograđanki, Masarikova 5/3, ulaz iz Kralja Milana.

y

Kreativno rešavanje kompleksnih problema je danas najvažnija veština na tržištu rada. Razvojem veštačke inteligencije, uloga čoveka u rešavanju problema se znatno menja. Očekuje se od vas mnogo veća kreativnost, zbog čega je potrebno podsticati razvoj divergentnog mišljenja, ali i koristiti alate veštačke inteligencije ne samo direktno u rešavanju problema, već i kao alat koji će vam pomoći da podstaknete svoju kreativnost. Na ovoj dinamičnoj radionici cilj je upravo da se angažujete na razvoju svojih kreativnih kapaciteta u procesu rešavanja problema.

Iskustvo profesionalca: Ivan Anić

Dr Ivan Anić je završio osnovne i magistarske studije na Matematičkom fakultetu u Beogradu, a doktorirao je na Prirodno-matematičkom fakulltetu Univerziteta u Novom Sadu. Bio je član Upravnog odbora Matematičkog instituta SANU. Tokom svoje bogate profesionalne karijere učestvovao je na velikom broju domaćih i inostranih projekata. Objavio je veliki broj radova u domaćim i inostranim časopisima.

Ko može da se prijavi

Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 23. februara, do 12:00.

x

Live stream u subotu, 24. februara od 11:00 – klikom na link pristupate prenosu seminara

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama Centra za razvoj karijere (Masarikova 5/3, ulaz iz ulice Kralja Milana), 24. februara, s početkom u 11:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: