BESPLATAN SEMINAR na temu blokčejna: Nova tehnologija za transformaciju finansijskog sektora

U subotu, 22. juna, od 11 časova pridružite nam se na seminaru „Kako blokčejn menja svet finansija: Uvod za početnike”.

LSS

Na ovom seminaru polaznici će steći osnovna znanja o blokčejnu i glavim temama kada je reč o ovoj naprednoj tehnologiji:

  • finansije – lakši pristup uslugama bez bankarskih računa, uz sigurne i jeftine transakcije;
  • transparentnost i sigurnost – vidljivost koja smanjuje rizik od prevara i korupcije;
  • smanjenje troškova – transakcije bez posrednika tokom obavljanja usluga, prenosa novca i međunarodnih uplata;
  • efikasnost transakcija – mogućnost momentalnih transakcija, bez obzira na geografsku udaljenost;
  • sigurnost podataka – čuvanje i deljenje ličnih podataka uz visok nivo privatnosti i zaštite.

Prijavi se i iskoristi priliku da potpuno besplatno ispratiš seminar koji organizuje ITAcademy, gde ćeš se upoznati sa ključnim principima blokčejn tehnologije i njenog uticaja na decentralizovanje, transparentnost i praćenje podataka u finansijama, lancima snabdevanja, zdravstvu, nekretninama, digitalnom identitetu, vladinim uslugama, energetici i zaštiti intelektualne svojine. 

Tokom ovog jednodnevnog seminara, posebna pažnja će biti posvećena praktičnim primerima koji ilustruju kako blokčejn može unaprediti sigurnost i smanjiti troškove u finansijskim uslugama.

Predavač:

Aleksa Milošević

a Aleksa Milošević je programer i tehnolog, koji je svoju karijeru započeo sa samo 11 godina, kada je napisao svoj prvi program. Već sa 12 godina je prodao svoj prvi manji projekat. Ova rana iskustva dodatno su razvila njegovu ljubav prema tehnologiji i nauci. Tokom svoje profesionalne karijere, Aleksa se fokusirao na blokčejn tehnologiju. Imao je prilike da radi sa velikim kompanijama, liderima u blokčejn industriji, i sarađuje sa nekim od najvećih imena u ovom sektoru. U poslednjih nekoliko godina, Aleksina profesionalna interesovanja usmerena su i na oblast veštačke inteligencije (AI) i mašinskog učenja, čime je dodatno nadogradio svoju već impresivnu tehničku veštinu. Pored toga, usavršio je embedded programiranje i web development.

Live stream u subotu, 22. juna u 11:00 – klikom na link pristupate prenosu seminara.


Gde i kada?

Za tradicionalne polaznike seminar će biti održan 22. juna u prostorijama ITAcademy (Cara Dušana 34, slušaonica 5), s početkom u 11 časova.

 

Online polaznici seminar mogu pratiti ovde.


Za sva dodatna pitanja obrati nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: