LIVE STREAM BESPLATNOG SEMINARA: Nova era kreativnosti i inovacija u web dizajnu

U subotu, 24. juna, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Nova era kreativnosti i inovacija u web dizajnu”.

Nova era kreativnosti i inovacija u web dizajnu

Svjesno ili nesvjesno postajemo dio revolucionarne digitalne ere koja posebno zahvata IT industriju pružajući joj potpuno novi oblik, unaprijeđene alate i nove funkcije, kao posljedica uticaja ubrzanog razvoja tehnologije, interneta, vještačke inteligencije (AI) i drugih promjena koje digitalizacija nosi sa sobom. Web dizajn je oblast koja trenutno prolazi kroz takvu dinamičnu revoluciju, a seminar koji organizuje ITAcademy je vaša ulaznica u svijet promjena! Seminar „Nova era kreativnosti i inovacija u web dizajnu” će vas podstaći da preispitate svoje dosadašnje prakse, probuditi vašu kreativnost i približiti vam alate koji su vam potrebni za stvaranje izvanrednih web stranica koje će ostaviti trajan i snažan utisak na korisnike.  

Upoznajte se sa neograničenim mogućnostima nove ere web dizajna na besplatnom seminaru ITAcademy, koji će pokriti ključne koncepte u izgradnji web stranice, od početka do kraja. Iskoristite prednosti najnovijih tehnologija koje će osigurati da vaše stranice budu vrhunski dizajnirane, funkcionalne, privlačne i pridružite se timu vodećih web dizajnera nove digitalne ere! 

Iskustvo profesionalca: Igor Dugonjić

Igor DugonjićOd 30 godina neprestanog rada u produkciji video, print i web materijala, Igor Dugonjić je preko 15 godina bio zadužen za kompletnu produkciju špica i reklama kreiranih upotrebom računarske grafike za klijente TV-a Hayat. Nakon toga nastavlja karijeru u Lutriji BiH na poslovima web, print i video produkcije. Posljednjih 15 godina paralelno se bavi edukacijama o temama 3D grafike, video-efekata, web dizajna, te print produkcije. Već tri decenije sarađuje sa najvećim bosansko-hercegovačkim kompanijama, te marketing agencijama, kao i sa brojnim evropskim kompanijama. Dobitnik je nagrade „Apriori komunikacija za najbolje napravljenu korporativnu web stranicu u BiH” (za web stranicu Lutrije BiH).

Live stream u subotu, 24. juna od 9:30 - klikom na link pristupate prenosu seminara.

live stream

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama ITAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 24. juna, s početkom u 9:30. 


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: