BESPLATAN SEMINAR: Porodica VS karijera: Da li je moguće uskladiti oboje?

U subotu, 26. decembra, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru Porodica VS karijera: Da li je moguće uskladiti oboje?.

sl1

Da li morate biti klovn kako biste znali žonglirati i bili uspješni na svim životnim poljima? Da li je porodica vs. karijera realno pitanje današnjice ili ga je nametnulo društvo? Možemo li „porodica vs. karijera” zamijeniti sa „porodica i karijera” ili moramo da biramo čemu ćemo se više posvetiti, a šta će ispaštati? Ne postoje krivi i pravi odgovori na ova pitanja. Svaki odgovor i odluka su stvar prije svega ličnog izbora, životnih okolnosti, socioekonomskog stanja i mnogih drugih faktora koji imaju utjecaja na vašu odluku. I porodični i poslovni život jednako su bitni u životu svakoga od nas, ispunjavaju nas, donose zadovoljstvo i sreću te su nam neophodni za egzistenciju. Ponekad je teško postići pravi balans, teško je donijeti i neke odluke, ali postoje stvari koje možete učiniti, a koje će vam ovaj proces olakšati.

Iskustvo profesionalca: Berina Stambol

berinaIako je studirala pravo i dobila zvanje dipl. pravnik, ljubav prema odnosima s javnošću i marketingu preusmjerili su njenu profesionalnu karijeru u drugom pravcu. Već deset godina dio je tima uspješne korporacije International Health, prvo na poziciji PR-a, a kasnije i na poziciji direktora Sektora za marketing i PR, koju i danas obnaša. Iza sebe ima bogato profesionalno iskustvo. Već sa 18 godina, paralelno sa fakultetom, počinje raditi na TV „Hayat” kao novinar i voditelj revijalnog programa. Dodatno znanje stiče prelaskom na TV OBN kao urednik i voditelj, te već sa 21 godinu uređuje i vodi svoju emisiju. Vedar duh, kreativnost, upornost i posvećenost svakom aspektu života pomogli su Berini da uspješno uspostavlja balans između privatnog i poslovnog života. Berina je ponosna majka dva dječaka i to je ujedno njen najveći životni uspjeh. 

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 26. decembra, sa početkom u 10:00​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obaviješteni. 

Live stream

U subotu, 26. decembra, od 10:00 časova – klikom na link pristupate prenosu predavanja.

https://www.link-elearning.com/stream/sr/Porodica_VS_karijera_Da_li_je_moguce_uskladiti_oboje.php

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: