BESPLATAN SEMINAR: Product data behind a webshop. How to provide almost everything for almost everyone?

U subotu, 14. maja, od 11 časova pridružite nam se na besplatnom seminaruProduct data behind a webshop. How to provide almost everything for almost everyone?”.

ls

Seti se samo, na primer, 2016. godine i uporedi je sa današnjicom. Nebo i zemlja, je l’ da? Svedoci smo velikih promena i rađanja novih trendova. Ali, verujemo da nam je svima jedan od njih posebno prirastao srcu – kupovati sve što poželiš iz svog kreveta, fotelje, možda i kade. Neka moderna krpica, laser-igračka za mačku ili motorcangle za kućne majstorije – sve što zamisliš je na klik od tebe i na tvojoj adresi kroz nekoliko dana.

Međutim, da li su ikada kroz tvoju glavu prošla pitanja kao što su: kako je sve to dospelo na sajt, ko upravlja tim podacima i pronalazi relevantne informacije i šta se dešava iza kulisa?

Ako jesu – BREAKING NEWS!

Mi iz Digitec Galaxusa, najpoznatije švajcarske e-commerce kompanije, želimo da skinemo sve zavese, porušimo sve mitove i objasnimo kako je to raditi u timu Product Data Integration, odnosno biti jedan od mahera u radu sa podacima i njihovim plasiranjem na sajt.

Naša želja je da ove subote, 14. maja, stanemo ispred vas, mlade i „lude” studente (nadamo se naše buduće „pirate”) i predstavimo vam ovo ključno odeljenje naše kompanije uz što više objašnjenja i detalja kako jedan Product Data Integration Manager provodi svoj radni dan.

Uz prezentaciju i predavanje, odvojićemo za vas i vreme da postavite sva dodatna pitanja, sa željom da se što bolje upoznamo i uskoro otpočnemo saradnju, pružajući mogućnost nekima od vas da steknu svoje prvo radno iskustvo.

Watch out, spoiler! Imaćeš priliku da čuješ i koje su to otvorene pozicije kod nas, pa eto prilike da se prijaviš i postaneš deo naše EKIPE i onda neumorno ponavljaš naš čuveni slogan:

Postani deo EKIPE, ostani ono što jesi.

Watch out, spoiler! Imaćeš priliku da čuješ i koje su to otvorene pozicije kod nas, pa eto prilike da se prijaviš i postaneš deo naše EKIPE i onda neumorno ponavljaš naš čuveni slogan:

Postani deo EKIPE, ostani ono što jesi. 

Predavači: Đorđe Kovačević, Nikola Đorđević i Maja Vukobratović

djoleNa predavanju će vas dočekati Đorđe Kovačević, Group Leader ovog odeljenja, koji je svoje putovanje našom galaksijom započeo u aprilu 2018, na poziciji Data Entry Clerk Juniora. Uz angažovanje i neprestano učenje, napredovao je do pozicije sa koje vam se sada i predstavlja. Završio je germanistiku na Filološkom fakultetu u Beogradu, a završna tema master rada pod nazivom „Savremeni koncepti mašinskog prevođenja – Uloga veštačkih neuronskih mreža u novijim sistemima za mašinsko prevođenje” već je naznačavala njegovu želju da postane „tech savvy” i jednog dana doprinese tehnološkom razvoju jedne firme, što danas uspešno i radi. On će vam detaljno objasniti koje su još njegove odgovornosti i šta podrazumevaju inovacije i optimizacija procesa integracije kojima dostižemo kompanijske ciljeve.

nikolaKako je biti Team Leader jednog dinamičnog odeljenja i koje to odgovornosti nosi sa sobom, čućete od Nikole Đorđevića. Nikola se pridružio našoj EKIPI u aprilu 2017. godine, takođe na poziciji Data Entry Clerka i još je jedan primer neverovatnog rasta i napredovanja koje naša kompanija nudi. Na supervizorsku poziciju je prešao samo 8 meseci nakon početka rada u okviru svog tadašnjeg odeljenja, dok je na trenutnoj poziciji tim lidera od februara prošle godine. Studirao je Business Management i to je upravo ono što je postavilo dobru bazu da se brzo snađe u dinamičnom i izazovnom okruženju i danas bude zadužen za vođenje 70 ljudi i stalno usavršavanje procesa koji su jedan od glavnih nosilaca našeg poslovanja.

majaKao podrška kolegama i neko ko vam može pružiti sve informacije o samom procesu selekcije, benefitima i načinima rada u kompaniji, predstaviće se i Maja Vukobratović, koja se Digitec Galaxusu pridružila u januaru prošle godine, na poziciji Talent Acquisition Specialista. Njeno putovanje od studija do ove pozicije je bilo prilično zanimljivo, uzevši u obzir da je studirala turizam na Geografskom fakultetu u Beogradu, a onda se u toku karijere preorijentisala na HR, ali je to ujedno i dobra priča koja pokazuje da vas, ukoliko nešto zaista volite i imate svoj cilj, ništa ne može sprečiti da to i ostvarite!

Ko može da se prijavi?

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 13. maja, do 11 časova. Prijavite se putem ovog linka.

prijava

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 14. maja, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: