BESPLATAN SEMINAR: „The ChatGPT Revolution: A Deep Dive into ChatGPT”

BESPLATAN SEMINAR: „The ChatGPT Revolution: A Deep Dive into ChatGPT”

U subotu, 22. aprila, od 11:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „The ChatGPT Revolution: A Deep Dive into ChatGPT”. Seminar se održava u Beograđanki, Masarikova 5/3, ulaz iz Kralja Milana.

gpt

Otkrijte snagu ChatGPT-ja, najsavremenijeg AI jezičkog modela koji transformiše industrije i aplikacije širom sveta. Pridružite nam se na interaktivnom seminaru da zajedno istražujemo prednosti i nedostatke ove revolucionarne tehnologije, uključujući njenu konstrukciju, karakteristike i primenu u stvarnom životu. Naučite kako da kreirate efikasne upite, razumete prednosti i ublažite potencijalna ograničenja. Steknite uvid u primenu ChatGPT-ja u stvarnom svetu i poslušajte različite primere specifične za određenu industriju. Inspirisaće vas beskrajne mogućnosti i praktični uvidi koje ćemo podeliti sa vama na ovom događaju. 

Ne propustite ovu priliku da naučite kako ChatGPT može da unapredi vaše poslovanje, pojednostavi vaš tok posla i pomogne vam da ostanete među najboljima u svetu veštačke inteligencije, koji se brzo razvija. 

Iskustvo profesionalca: Milan Budimkić

Milan Budimkić se skoro deceniju veoma uspešno bavi Search Engine optimizacijom. Ogromno iskustvo u ovoj oblasti i bogatu praksu stekao je kroz rad sa mnogim klijentima iz celog sveta, od kojih su pojedini oni koji se nalaze na prestižnoj Inc. 500 listi.

Detaljno pokriva sve 3 SEO oblasti: On-Page, Off-Page i Technical SEO. Tokom karijere uspešno je učestvovao u oporavljanju sajtova od penala pretraživača, rangirao više hiljada pojmova na prve pozicije, kreirao stotine backlink kampanja, pokretao reverse-engineering konkurencije, unapredio online prisustvo kompanija na svim kontinentima, povećavao ROI i KPI svojih klijenata. Organizovao je i vodio SEO aktivnosti za sajtove sa više miliona poseta na mesečnom nivou. Tokom 2016. godine na poziv LINK groupa odlučuje se da deo svojih aktivnosti posveti i domaćem tržištu, gde postiže značajne rezultate i uspešno rukovodi svim SEO aktivnostima ove kompanije. Autor je SEO kurseva na ITAcademy, InternetAcademy i BusinessAcademy. I dalje uspešno radi kao SEO konsultant, trudeći se da svoje klijente edukuje i „pomiri” sa pretraživačima.

Ko može da se prijavi

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 21. aprila, do 12:00. Ne propustite ovu priliku – rezervišite svoje mesto već danas! Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

prijavite se

Gde i kada

Seminar će biti održan 22. aprila u prostorijama Centra za razvoj karijere (Masarikova 5/3, ulaz iz Kralja Milana), s početkom u 11:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: