LIVE STREAM BESPLATNOG SEMINARA: „The Inner Game of Business – unutrašnja dinamika uspješnog poslovanja”

U subotu, 2. decembra, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru „The Inner Game of Business – unutrašnja dinamika uspješnog poslovanja”.

melisa

Na ovom besplatnom seminaru polaznici će saznati kako da:

  • razumiju ključne vještine procjene ljudi i situacija u poslovnom kontekstu;
  • izgrade snažnije profesionalne odnose;
  • uspješnije vode sebe i tim;
  • efikasnije upravljaju situacijama pod pritiskom;
  • ostvare prednost u poslovanju.

Otkrijte praktične smjernice i alate koji će vam pomoći da postignete napredak na korporativnoj ljestvici, bez obzira na trenutni karijerni stepen. Vaša predavačica Melisa Čengić podijeliće s vama strategije koje vam mogu pomoći da postignete željeni napredak u profesionalnom smislu.


Iskustvo profesionalca: Melisa Čengić

Melisa Čengić je iskusna mentorka sa bogatim radnim iskustvom u različitim ulogama i industrijama. Najskorija radna iskustva stekla je kao marketing, CRM &PR menadžerica prestižnog brenda iz automobilske industrije, gdje se bavi marketinškom komunikacijom, odnosima s javnošću, upravljanjem odnosima sa klijentima i upravljanjem događajima.

Melisa je i CEO i osnivač kompanije Pintravel Ltd., turističke agencije u Sarajevu, a stekla je i iskustvo u oblastima finansija, obrazovanja i upravljanja kvalitetom. Ima snažnu obrazovnu osnovu, uključujući status certifikovanog računovođe i posjedovanje TEFL certifikata.

Pored toga, Melisa je dobila priznanja za svoje izuzetne doprinose u svojoj oblasti, uključujući nagrade kao što su „PR menadžer godine”, „Rising Star Woman.Comm of the Year 2022” i „PRO PR Globe Awards Winner 2022”. Ove nagrade ističu njena izvanredna postignuća u oblasti marketinga i odnosa s javnošću, posebno u automobilskoj industriji.

Live stream u subotu, 2. decembra od 9:30 – klikom na link pristupate prenosu seminara.


Gdje i kada?

Besplatan seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 2. decembra, s početkom u 9:30.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: