LIVE STREAM seminara u Sarajevu: Budućnost lidera u složenom svijetu

U subotu, 28. maja, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Budućnost lidera u složenom svijetu”.

buducnost_lidera

Zašto se kaže da su najbolji poslovni lideri poput svjetionika?

Sve češće turbulencije u poslovanju, različite političke, ekonomske i druge društvene krize, a posebice COVID-19 i proglašenje pandemije, „lokdaun” i ostale restrikcije, tražili su da lideri razviju i emocionalnu inteligenciju, empatiju i suosjećanje kao alate izvrsnosti u upravljanju ljudima.

Uz navedeno, od istinskih lidera očekivalo se i očekuje se da podrže ljude u svom okruženju kako bi ostali na pravom putu. Ove vještine upravljanja odvojile su izvrsne vođe od ostalih tokom ovog perioda. Njihova misija nije samo da budu čvrsti kao planina već i da poput svjetionika ljudima u svom poslovnom i privatnom okruženju pokažu put, kako u dobrim tako i u lošim vremenima. Bez obzira na to kakvo je vrijeme, treba da budu u stanju da sačuvaju razum kad ga svi oko njih gube.

Jeste li i vi svjetionik? I, ako niste, šta je ono što vam nedostaje?

Šta ćete saznati?

U okviru seminara upoznaćete se sa mekim vještinama koje su neophodne da bi neko u savremenom svijetu bio uspješan lider i vodio tim ka poslovnim uspjesima. Šta je to što karakteriše lidera treće decenije 21. vijeka?

  • Jasni su i jaki duhovno
  • Blistaju u najmračnijim trenucima
  • Više olakšavaju nego što popravljaju
  • Imaju samopouzdanja da stanu iza svojih ideja i svog tima

Iskustvo profesionalca: Nazif Hasanbegović

nazifNazif Hasanbegović je magistar komunikacijskih nauka i certificirani trener, sa više od 15 godina relevantnog profesionalnog iskustva. Angažiran je na poslovima kreiranja i razvoja odnosa s javnošću i odnosa s medijima, bavi se dizajniranjem i implementacijom kampanja usmjerenih ka promjeni svijesti javnosti, uticajem na ponašanje i zagovaranjem vrijednosti, te kreiranjem interne i eksterne komunikacijske strategije i planova za vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente.

U istom periodu razvio je specijalizirane module obuke koji su uvrstili savremene komunikacijske teorije i praksu u rad sa profitnim i neprofitnim organizacijama, uključujući i vladine, nevladine, kao i međunarodne organizacije, u oblasti upravljanja komunikacijom sa javnostima i njenim integriranjem, u oblasti upravljanja komunikacijom sa tradicionalnim i novim medijima, kao i u oblasti kreiranja kreativnih kampanja i sličnih projekata. Također, vodi i treninge u oblasti HR menadžmenta i liderstva. 

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 28. maja, s početkom u 9:30​.

Live stream

U subotu, 28. maja, od 9:30 časova – klikom na link pristupate prijenosu predavanja.

live stream


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: