LIVE STREAM seminara u Sarajevu: Coaching – kako izbjeći sabotiranje vlastitog uspjeha?

U subotu, 22. oktobra, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru Coaching – kako izbjeći sabotiranje vlastitog uspjeha?.

sl

Želite li da svoje profesionalno iskustvo obogatite i vještinama Coachinga? Koliko ste zaista spremni da uložite trud i prepoznate razvojna područja? Na koji način Coaching može promijeniti vaš život? Zašto je važan za kompaniju i njen razvoj? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja možete saznati sa seminaru: „Coaching – kako izbjeći sabotiranje vlastitog uspjeha?”

Učesnici će imati priliku da saznaju kako se pomoću Coachinga mogu lakše ostvariti lični ciljevi ili ciljevi kompanije u kojoj su zaposleni. Predstavit ćemo i model upravljanja ciljevima koji se pokazao efikasnim, te navesti stvarne razloge sabotiranja uspjeha i načine na koji se oni mogu uspješno izbjeći ili eliminisati. Coaching podržava promjene i danas je najbolja moguća podrška u kreiranju okruženja pogodnog za valjano upravljanje ciljevima. Stoga je od ključnog značaja za pojedinca da savlada njegovu primjenu i maksimalno iskoristi beneficije koje ovaj model nosi sa sobom.

Iskustvo profesionalca: Alisa Lingo

alisaAlisa Lingo posjeduje preko 15 godina iskustva rada u različitim industrijama i na različitim pozicijama, od HR asistenta do direktora. Svoju karijeru je započela u kompaniji Coca-Cola, gdje je 4 godina radila u HR sektoru, da bi kasnije svoja znanja i vještine nadogradila prelaskom u IT firmu Authority Partners. Pošto je u trenutku njenog prelaska ova kompanija bila u ekspanziji, Alisa je istovremeno obavljala veći broj poslova, od brige o korporativnoj kulturi i zadovoljstvu klijenata i zaposlenih do organizacije treninga i drugih različitih aktivnosti. Nakon četiri godine je u isto vrijeme dobila dvije primamljive ponude. Jedna je bila iz banke, a druga iz startup kompanije. S obzirom na to da je Alisa osoba koja voli izazove koje nude startupi, prihvatila je drugu ponudu, koju je smatrala zanimljivijom, jer se podrazumijevalo da tu treba sve graditi iznova. Nakon samo godinu i po dana rada postala je izvršna direktorica te firme, koja je sve više rasla, da bi došla do broja od 250 ljudi i proširila se po cijeloj Bosni i Hercegovini. Od aprila ove godine je i ponosna osnivačica i direktorica Golden Ratio Growth Centra, koji nudi aktuelna i provjerena rješenja po pitanju izazova sa ljudskim potencijalima. Professional Coaching je nova struka u BiH, a Alisa je definitivno ekspert u njoj.

Gdje i kada

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 22. oktobra, s početkom u 9:30​.

Live stream

U subotu, 22. oktobra, od 9:30 – klikom na link pristupate prenosu seminara.

live stream

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: