LIVE STREAM seminara u Sarajevu: Content & SEO tehnike i vještine za novinare i blogere

U subotu, 2. novembra, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru Content & SEO tehnike i vještine za novinare i blogere.

sl1

Seminar pod nazivom „Content & SEO tehnike i vještine za novinare i blogere” obuhvatiće sljedeće oblasti:

  • istraživanje ključnih riječi za tekst koji se piše i SEO optimizacija teksta;
  • obogaćivanje opreme teksta koji se objavljuje;
  • osnovni pojmovi digitalnog marketinga i uvod u content maketing.

Iskustvo profesionalca: Alen Altoka

alenAlen Altoka, nekada autor i voditelj najslušanijih radijskih emisija u BiH: RSG Radio, Antena Sarajevo i Radio M, već 7 godina radi u svijetu digitalnog marketinga.

Trenutno je zaposlen u medijskoj grupaciji „Oslobođenje” kao Digital Specialist, te posjeduje Google certifikate za digitalni marketing i certificirani je Google Ad Manager. 

Trenutno se, pored monetizacije web sajtova, intenzivno bavi i monetizacijom sadržaja na internet platformama – content marketingom, te je pisao content marketing članke za neke od vodećih kompanija u BiH. U slobodno vrijeme piše kratke priče i poeziju.

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 2. novembra, sa početkom u 10:00​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obaviješteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 2. novembra u 10 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

ls


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Ljudsko znanje je individualno, nečujno, usmereno na akciju, bazirano na pravilima i u stalnim promenama.
Karl Svibi