BESPLATAN SEMINAR u Sarajevu: Customer Support: od podrške do zadovoljstva

U subotu, 12. novembra, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru Customer Support: od podrške do zadovoljstva.

sl

Radite u servisu korisničke podrške, ali želite da unaprijedite svoje rezultate, tako što ćete svoju poslovnu komunikaciju i stil komuniciranja podići na viši stepen, što će vam omogućiti da na dosta lakši i uspješniji način obavljate svoj posao?

Iskoristite jedinstvenu priliku da na besplatnom seminaru „Customer Support: od podrške do zadovoljstva” u organizaciji savremene poslovne škole – BusinessAcademy saznate kako da postanete efektivan komunikator koji će ostvarivati odlične poslovne rezultate i graditi kvalitetne odnose s klijentima!

U današnjem, visoko konkurentnom digitalnom svijetu pružanje odgovorne i relevantne podrške u svakom poslu je važnije nego ikad prije. Glavnu ulogu uspješnog poslovanja preuzela je korisnička podrška, gdje je klijent uvijek prioritet broj jedan, što je učinilo ovaj sektor sve popularnijim kada je riječ o zapošljavanju i neprestanom širenju radnog kadra.

Iskustvo profesionalca: Mladen Komarica

mladenMladen Komarica bavi se prodajom posljednje 23 godine. U osiguranju je prije 20 godina napravio vlastitu prodajnu mrežu kao dio Greenfield investicije. Obavljao je funkciju regionalnog menadžera za BiH u Wiener osiguranju. Radio je i u državnim institucijama: u Ministarstvu vanjskih poslova i Predsjedništvu i Kancelariji visokog predstavnika. Tokom 1996. godine je bio na funkciji atašea za sigurnost u Njujorku. Medicinske studije završio je u Sarajevu 1992. godine, ali se poslije 1995. okrenuo ekonomiji, te završio poslovnu psihologiju.

U toku svoje karijere održao je više stotina seminara, motivacijskih treninga i treninga iz oblasti psihologije prodaje. Dobitnik je mnogih priznanja iz oblasti prodaje i prodajnih vještina. Trenutno radi kao predsjednik konsultantskog udruženja BE STAR.

Ko može da se prijavi

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 11. novembra, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

prijava

Gdje i kada

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 12. novembra, s početkom u 9:30​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

 

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: