LIVE STREAM seminara u Sarajevu: Freelance – Land your first job!

U subotu, 4. juna, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Freelance – Land your first job!”.

freelance-ls

Na ovom seminaru polaznici će proći kroz sljedeću agendu:

  • Najpopularnije freelance platforme;
  • Pisanje winning proposala;
  • Psihološka strana klijenata;
  • Kako se izdvojiti iz mase;
  • Quality over Quantity;
  • Reference/Portfolio/CV.

Seminar će pokriti teme i aktivnosti freelance rada od početničkog do naprednog nivoa, te će polaznici nakon njega biti sposobni da sami započnu svoje freelance karijere, kao i da unaprijede već postojeće.

Iskustvo profesionalca: Atif Bećirbašić

atifAtif Bećirbašić, mladi web developer iz Sarajeva, posljednjih osam godina aktivno se bavi razvojem i održavanjem velikog broja projekata za neke od najpopularnijih kompanija iz SAD. Neki od projekata na kojima je radio uključuju razvoj sistema monitoringa i aktivnog praćenja rada studenata, razvoj kvaliteta nastave, razvoj sistema za učenje na daljinu, razvoj sistema za upravljanje odnosima sa klijentima, kao i razvoj sistema koji radi sa Asterisk podacima (slušanje poziva u stvarnom vremenu, statistika, povijest poziva). Iza Atifa je više od 500 web stranica, web aplikacija i odredišnih stranica. Ima veliko iskustvo kada je riječ o sistemima za upravljanje sadržajem, kao što su WordPress i Joomla, što uključuje instaliranje, konfiguraciju, razvoj plugina, kao i kastomizaciju teme. Atif je trenutno na poziciji CEO u kompaniji koju je osnovao – Sarajevo Digital.

Kao vrlo komunikativna i odgovorna osoba, Atif je uvijek spreman za rad, a posebno posvećuje pažnju web programiranju i trudi se naučiti novu vještinu svakog dana. 

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama ITAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 4. juna, s početkom u 10 časova​.

Live stream

U subotu, 4. juna, od 10:00 časova – klikom na link pristupate prijenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: