LIVE STREAM seminara u Sarajevu: Korporativni identitet

U subotu, 3. oktobra, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom vebinaru Korporativni identitet”.

sl1 

Jedan od najvažnijih elemenata ugleda kompanije je prepoznatljiv i snažan korporativni identitet, preko kojeg kompanija ili ustanova ispravnim strateškim planiranjem osvješćuje svoje potrošače i one koji to tek trebaju postati o kvaliteti svojih proizvoda ili usluga. Seminar će u fokusu imati tri teme:

  • doktrinu korporativnog identiteta;
  • korporativni imidž;
  • etično poslovanje/ društvenu odgovornost.

jasmin

Iskustvo profesionalca: Jasmin Hasančević 

Jasmin je profesionalni komercijalni trener i konsultant za razvoj tržišta, koji posjeduje tri EU certifikata (Francuska, Austrija, Slovenija) – za komercijalne vještine, tehniku prodaje i upravljanje ljudskim resursima. U okviru ličnog poslovnog angažmana radio je na projektima razvoja nekoliko evropskih brendova (Citroen PSA Francuska, Peugeot PSA Francuska, Wiener VIG Austrija, BOSS – Dubai UAE, GRAWE osiguranje, Medical Institute Bayer i drugi). Ima 22 godine iskustva, održao je veliki broj seminara u BiH i inostranstvu. Ekspert je za razvoj APL programa poslovne lojalnosti.

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 3. oktobra, sa početkom u 9:30​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obaviješteni.

Live stream

U subotu, 3. oktobra, od 9:30 časova – klikom na link pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: