BESPLATAN SEMINAR u Sarajevu: Partner menadžment

U subotu, 26. marta, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru Partner menadžment.

ls

Na ovom praktičnom treningu polaznici će naučiti kako primijeniti određena pravila igre, kako njegovati i održavati partnerski odnos – ono što trebate činiti i ono što ne smijete činiti. Zatim, kako upravljati odnosima sa partnerom, kako zadržati dobar odnos s njim, kako upravljati rizikom te kako se suočiti sa kupcem. Upoznat ćete načine argumentiranja i uvjeravanja, riječi i rečenice kojima upravljamo teškim i agresivnim klijentima. Moći ćete odrediti vlastitu strategiju i taktiku, kao i onu druge strane, ali i kako razbiti otpor.

Iskustvo profesionalca: Jasmin Kukuljac

jasminJasmin Kukuljac je iskusan profesionalac koji uspješno konceptualizira i implementira inovativne strategije komercijalnog i marketinškog karaktera. Posjeduje visok nivo poznavanja distributivnih kanala i ekspert je za širenje tržišta i razvoj poslovanja. Sa velikim procentom uspjeha akvizira nove brendove i principale za teritoriju SEE. Veoma uspješno obučava i motivira uposlene da značajno doprinose kompaniji i njenom razvoju. Pored redovnog posla vođenja svoje kompanije, bio je angažovan u Orbico akademiji kao lider tima za edukaciju u sektoru pregovora, prodaje, prezentacijskih vještina, partner menadžmenta te motivacije. Uspješno je vodio navedene treninge za uposlenike iz 21 zemlje koji obavljaju razne funkcije – od key account menadžera (KAM), preko brand menadžera, finansijskih kontrolora, team lidera i komercijalnih direktora, do generalnih menadžera.

U proteklom dijelu karijere radio je kao komercijalni direktor u Orbico d. o. o., vodećoj distributerskoj kući u Evropi (ogranak u BiH), gdje je upravljao svim prodajnim i marketinškim odjelima u kompaniji sa preko 150 ljudi.

Također, radio je kao izvršni direktor u vodećoj osiguravajućoj kući za životna osiguranja u BiH – Merkur/Vienna osiguranje, obavljao je i funkciju direktora Nestlé Adriatic BH, gdje je uspješno vodio tim stručnjaka prodaje, marketinga, finansija i logistike. Izabran je za najboljeg key account menadžera (KAM) u Nestlé SEE dvije godine zaredom – 2008. i 2009. 

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 26. marta, s početkom u 9:30​.

Live stream

U subotu, 26. marta, od 9:30 časova – klikom na link pristupate prijenosu predavanja.

live stream


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji ne znaju, neka uče, a oni koji znaju, neka nalaze zadovoljstvo u tome da se podsećaju.
Latinska izreka

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: