BESPLATAN SEMINAR u Sarajevu: PCM procjena - otkrijte svoj profil ličnosti

U subotu, 14. maja, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom meetupu „PCM procjena - otkrijte svoj profil ličnosti”.

ls

Šta ćete saznati?

U okviru seminara upoznaćete se sa tipovima ličnosti i razlikama među njima i dobićete kompleksnu strukturu sopstvenog profila. Pored toga, imaćete priliku da saznate na koji način te osobine možete iskoristiti kako biste poboljšali lični profesionalni razvoj, ali i lični razvoj u privatnoj sferi života.

Na obuci ćete saznati:

  • kako prepoznati svoje reakcije i potrebe;
  • šta prouzrokuje stres i (ne)slaganje sa pojedinim kolegama;
  • kako sastaviti uspješne obrasce ponašanja;
  • kako poboljšati komunikaciju u poslovnom okruženju;
  • kako bolje razumjeti zaposlene i prepoznati njihove želje;
  • kako motivisati sebe i kolege;
  • zašto je sve ovo izuzetno važno za lični rast i rast uspjeha kompanije.

Iskustvo profesionalca: Halim Curi

Više decenijsko Internacionalno i regionalno iskustvo, fokusiran na komunikaciju, liderstvo, prodaju, timski rad. Jedan od rijetkih koji drugima prenosi bogato znanje iz ličnog iskustva i iz prakse.

Najprije kao „Front Man“ prve privatne IT kompanije u Ex YU Printex doo, a zadnjih skoro 15 godina kao Genelarni direktor vodeće svjetske IT kompanije Lexmark International BIH doo.

Kao dio Menadžerskog posla radio je kao trener vještine komunikacija posebno u prodaji. Certifikovan od prestižne kuće DiSK (https://www.discprofile.com) angažirane od strane Lexmarka za pregovaranje sa C Level Communications, a svojedobno je proglašen i za Naj Managera CEE. Svoj profesionalni put u komunikacijskom svijetu usavršava tako što je postao jedan od rijetkih Internacionalnih PCM Trenera. (Proces Communications Model)

Danas je osnivač i direktor Kompanije Golden Bridge by Cmark, koja kao primarni posao edukuje osobe koje teže ličnom razvoju, napretku u komunikaciji, žele unaprijediti svoje vještine liderstva i uspjeti u društvu u kojem fali sposobnost dobre komunikacije. Svijet i društvo opstaju na dobroj komunikaciji, kroz coaching i motivaciju uvijek dovodim različite osobe u OK – OK poziciju.

Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 13. maja, do 15:00. Prijavite se putem ovog linka.

prijavi se

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 14. maja, s početkom u 10:00​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Život ne pruža veće zadovoljstvo od savladavanja poteškoća na putu uspeha, postavljanje novih ciljeva i njihovo dostizanje.
Dr Samuel

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: