BESPLATAN SEMINAR u Sarajevu: Tajne marketinga na društvenim mrežama

U subotu, 2. jula, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru Tajne marketinga na društvenim mrežama.

marketing

Koje marketinške prilike nude društvene mreže? Glavni cilj marketinga na društvenim mrežama je da se proizvodi sadržaj koji će korisnici dijeliti s drugima i na taj način pomoći kompaniji da dostigne veću izloženost brenda i veći domet. SMM marketing pomaže kompaniji i brendovima da dobiju feedback i samim tim kreiraju bolju sliku o svom brendu. Upravo ova interaktivnost ulijeva potencijalnim kupcima i korisnicima usluga povjerenje, jer kompanija im daje osjećaj veće brige o njima. Šta to sve marketing na društvenim mrežama „krije” i kako iskoristiti društvene mreže da rade za vas, naučite na našem seminaru.

Iskustvo profesionalca: Ines Pašović

inesInes Pašović je marketinški stručnjak i specijalista za online kanale komunikacije. Svoje školovanje je završila u Sarajevu magistraturom na Fakultetu političkih nauka, odsjek Poslovna komunikacija, nakon čega je počela sa izgradnjom profesionalne petnaestogodišnje karijere u oblastima digitalnog marketinga, odnosa s javnošću (PR-a), online komunikacije i socijalnih mreža. 

Tokom svoje dugogodišnje karijere radila je na različitim pozicijama u poznatim regionalnim kompanijama, među kojima se izdvajaju sljedeća zvanja: PR menadžer, marketing menadžer, menadžer društvenih mreža i ekspert u komunikaciji online medija. Godine iskustva i stečeno znanje doveli su je na poziciju osnivača i generalnog direktora (CEO) marketinške agencije „Unija Ads d. o. o.” u Sarajevu. 

Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 1. jula, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

prijava

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 2. jula, s početkom u 9:30 časova​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: