LIVE STREAM seminara u Sarajevu: Vještine vođenja uspješnog sastanka

U subotu, 9. aprila, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru Vještine vođenja uspješnog sastanka.

seminar

Na seminaru ćemo se uz praktične primjere upoznati sa cijelim procesom vođenja uspješnog sastanka kroz sve njegove faze i najbitnije elemente. Sastanak i komunikacija su ključ uspjeha! Prvi korak na putu do uspjeha je prepoznavanje potreba, koristi i mogućnosti kupca i prilagođavanje njima. Ako znamo sve korake procesa vođenja sastanka, lako ćemo planirati našu narednu akciju. I na kraju moramo biti samouvjereni i odlučni u poslu. Sve ovo se ne postiže preko noći, ali ako uporno radimo na razvijanju prodaje, sigurno ćemo ostvariti dugoročne rezultate.

Uposlenici često nisu u fokusu, ne slušaju prodajne signale na sastancima, a mogli bi svojom verbalnom i neverbalnom komunikacijom zainteresirati kupca. Ako nam klijent nije na prvom mjestu, osjećat će se zapostavljeno i vrlo vjerovatno otići kod konkurencije.

Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovu edukaciju imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Radionicu vodi vrhunski prodajni menadžer Mladen Komarica, koji svoja dokazana praktična iskustva stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad i vježbe.

Iskustvo profesionalca: Mladen Komarica

mladenPosljednje 23 godine bavi se prodajom. U osiguranju je prije 20 godina napravio vlastitu prodajnu mrežu kao dio Greenfield investicije. Obavljao je funkciju regionalnog menadžera za BiH u Wiener osiguranju. Također je radio i u državnim institucijama: Ministarstvu vanjskih poslova, Predsjedništvu i Kancelariji visokog predstavnika. Godine 1996. bio je na funkciji atašea za sigurnost u Njujorku. Medicinske studije završio je u Sarajevu 1992. godine, ali se poslije 1995. okrenuo ekonomiji, te završio poslovnu psihologiju.

U toku svoje karijere održao je više stotina seminara, motivacijskih treninga i treninga iz oblasti psihologije prodaje. Dobitnik je mnogih priznanja iz oblasti prodaje i prodajnih vještina.

Trenutne pozicije: predsjednik konsultantskog udruženja BE STAR Sarajevo i direktor prodaje u Sarajevo osiguranju.

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 9. aprila, s početkom u 9:30​.

Live stream

U subotu, 9. aprila, od 9:30 časova – klikom na link pristupate prijenosu predavanja.

live stream


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Oni koji ne znaju, neka uče, a oni koji znaju, neka nalaze zadovoljstvo u tome da se podsećaju.
Latinska izreka

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: