LIVE STREAM seminara: Uvod u UX dizajn

U subotu, 19. novembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Uvod u UX dizajn”.

ux

UX dizajn (dizajn doživljaja korisnika) objedinjuje nauke poput interakcije čoveka i kompjutera, informacione arhitekture, dizajna, analize podataka i drugih. Posao UX dizajnera nije samo da farba piksele već i da kroz istraživanje i testiranje shvati ko su korisnici i koje probleme mogu imati sa proizvodom. 

Seminar Uvod u UX dizajn namenjen je programerima, dizajnerima, ljudima iz marketinga, menadžmenta i svima koji učestvuju u razvoju web sajtova, aplikacija, softvera i sl.

Na seminaru ćete saznati:

  • Šta je to user-centered dizajn?
  • Kako dizajn utiče na emocije?
  • Kakva je interakcija između korisnika i web sajta?
  • Šta je to mentalni model?
  • Koje su vrste korisničkog istraživanja?
  • Kako izgledaju intervju, kontekstualni upit i fokus grupa?
  • Šta je to heuristička procena upotrebljivosti?

nmIskustvo profesionalca: Novica Milenković

Novica Milenković je konsultant fokusiran na razvoj biznisa u ranoj fazi, razvoj proizvoda i UX dizajn. Živeo je i radio u Italiji, Nemačkoj, Kini i Hong Kongu. Od prošle godine je u Srbiji, gde je osnovao kompaniju YSKRA i počeo da sarađuje sa ICT Hubom, Societe Generale bankom, LINK groupom, Privrednom komorom Srbije, Konzulatom Estonije, IKT Klasterom i drugim kompanijama iz različitih oblasti. Poslednjih godinu dana se bavi podučavanjem u vidu držanja seminara Praktični UX dizajn, kao i popularizacijom user-centered dizajna u Srbiji.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 19. novembra, sa početkom u 11 časova. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 19. novembra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja, obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: