BESPLATAN SEMINAR: „UX/UI DIZAJN”

Prijavi se za besplatan kurs na temu UX/UI dizajna i otvori vrata za uzbudljivu i dobro plaćenu karijeru kakvu zaslužuješ!


U srijedu, 26. juna, čeka te kurs „UX/UI DIZAJN”.

sajt

Dizajn korisničkog interfejsa (UI) i korisničkog iskustva (UX) igra ključnu ulogu u iskustvu koje korisnici imaju sa digitalnim proizvodima i aplikacijama. Na ovom kursu ćeš učiti teoriju i praksu iz UI i UX dizajna:

 • Osnove web dizajna – Uvođenje u principe i elemente web dizajna, uključujući strukturu, estetiku i funkcionalnost web stranica. 
 • Teorija boja – Psihologija boja, harmonije i kontrasta kako bi se poboljšala vizuelna privlačnost i upotrebljivost dizajna.
 • Tipografija – Proučavanje izbora fontova, hijerarhije teksta i rasporeda kako bi se postigla čitljivost i estetski ugodan dizajn.
 • Responsive dizajn – Tehnike i pristupi za kreiranje web stranica koje se prilagođavaju različitim veličinama ekrana i uređajima.
 • Figma – Glavni alat za kreiranje dizajna mobilnih i web aplikacija danas, čiji je najkorisniji benefit prototipiranje i kolaboracija u realnom vremenu na UX/UI projektima.

  Prijavi se i iskoristi priliku da potpuno besplatno ispratiš kurs koji organizuje ITAcademy, gdje ćeš se upoznati sa UX (user experience) i UI (user interface) dizajnom, koji stvara praktične, funkcionalne, intuitivne i vizuelno privlačne digitalne proizvode kao što su sajtovi, mobilne aplikacije i e-prodavnice.

  Haris

  Haris Delimustafić

  Uporedo sa studijama, uspješno je završio ITAcademy smjer Print & Graphic Design – zanimanje kojim je oduvijek želio da se bavi. Više od 6 godina radi na poziciji grafičkog dizajnera, gdje je stekao iskustvo radeći na različitim projektima, prvenstveno za marketing, izdavaštvo i brending. Trenutno je zaposlen u multinacionalnoj kompaniji i njegovi radovi su dio marketinških kampanja kako na lokalnom, tako i na svjetskom tržištu.

  Ko može da se prijavi?

  Dobrodošao je svako kog zanima svijet UX (user experience) i UI (user interface) dizajna i ko želi da postane postani stručnjak koji stvara praktične, funkcionalne, intuitivne i vizuelno privlačne digitalne proizvode kao što su sajtovi, mobilne aplikacije i e-prodavnice.

  Broj mjesta je ograničen i zato požuri i prijavi se, jer ćeš na ovom kursu na zanimljiv način unaprijediti svoja znanja uz ITAcademy.

  Možeš se prijaviti do petka, do 25. juna, do 12 časova. 

  Link za prijavu

  Gdje i kada?

  Početak kursa je 26. jun u prostorijama ITAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo). Trajanje kursa: 3 nedjelje, 24 časa.


  Za sva dodatna pitanja obrati nam se putem mejla: office@it-akademija.com.

  DOGAĐAJI

  Citat dana

  Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
  Anonimni autor

  Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

  Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

  Email: