LIVE STREAM seminara: Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu

U subotu, 18. novembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Verbalna i neverbalna komunikacija u poslovnom kontekstu”.

l1 

Edukacija u oblasti veština komunikacije neodphodna je svima koji žele da ostvare svoj pun potencijal i uspeh u svojoj profesiji. Tokom edukacije i nakon nje potrebno je posvetiti određeno vreme integraciji stečenih znanja u svoje autentično iskustvo. Samo ispitivanjem sopstvenih obrzaca ponašanja i komuniciranja, analizom mišljenja i osećanja koja ih prate, moguće je razotkriti razloge trenutnog stila komuniciranja, kao i stvaranje pogodnog tla za željenu promenu. Kroz vežbu, trening, upuštanje u situacije, razvoj sposobnosti i veština se uvećava. Ukoliko se u rastu naiđe na prepreku, neophodno je posvetiti joj pažnju, kako bi je otklonili, zamenili je razvijenom sposobnosti i nastavili uspon na poslovnoj lestvici.

Na seminaru ćete saznati:

  • kako razvoj veština komunikacije vodi ka uspehu
  • zašto se treba edukovati o određenim stilovima komunikacije
  • koja psihodinamika stoji iza svakog od stilova komunikacije
  • značaj neverbalne komunikacije u poslovnom okruženju.

Iskustvo profesionalca: Mirjana Kokerić

mirjanaMirjana Kokerić je nacionalno sertifikovani kouč Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, O.L.I. integrativnog psihodinamskog usmerenja. Autor je i realizator Treninga razvoja veština za prevenciju i rešavanje konfliktnih situacija, kraćeg oblika edukacije, akreditovanog kod UPSKS-a. Veštine verbalne i nevebalne komunikacije neizostavan su deo ovog treninga. Autor je i tri onlajn seminara, akreditovana kod Zavoda za školstvo Crne Gore, namenjena stručnom usavršavanju prosvetnih radnika i razvoju njihovih veština komunikacije, prevencije konflikata i bazičnih sposobnosti za obradu emocija. 

Mirjana kao dipl. mat. za računarstvo i informatiku i trener za razvoj životnih veština u školi prenosi svoja znanja učenicima podržavajući individualni razvoj svakog učenika. U radu sa klijentima kroz treninge i edukativne kurseve pruža podršku klijentima da stignu do svog cilja otkrivajući unutrašnje snage i potencijale, kroz razvoj veština i bazičnih sposobnosti, uz otklanjanje lažnih uverenja o sebi, drugima i svetu.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 18. novembra, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 18. novembra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

ls

Napomena: Molimo vas da omogućite Flash Player na vašem pretraživaču.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Bolje je naučiti i nepotrebno, nego ništa.
Anonimni autor