LIVE STREAM vebinara: „Javni nastup i moć uvjeravanja publike”

U subotu, 19. septembra, od 9:30 časova, pridružite nam se na besplatnom vebinaru Javni nastup i moć uvjeravanja publike.

ls 

I. KORIST OD TRENINGA

Današnji uspjeh ne može se odvojiti od vlastitog predstavljanja u medijima i javnosti.  

Za razliku od većine sličnih obuka, ova obuka će vam prije svega pomoći da budete najbolji pred samim sobom, a samim tim i pred publikom. Uz provjerene NLP tehnike koje primjenjuju najuspješniji pojedinci saznat ćete kako da promijenite nekorisna uvjerenja, emocije i fokus i da u potpunosti ovladate javnim nastupom kao svojom prilikom za ostvarenje poslovnih ciljeva. Saznat ćete kako najefikasnije definisati te ciljeve, samosvjesno upravljati nastupom, efikasnije komunicirati sa medijima, izbjeći novinarske klopke, naučiti najbolje mentalne metode nastupa i uvjeravanja, inspirisati publiku te izgraditi povjerenje i kredibilitet.

II. SVRHA I CILJEVI TRENINGA

  • Potpuna priprema za javni nastup i prezentacije, uključujući i elektronske medije
  • Izrada vlastitih izjava, izlaganja i modela komunikacije, praktično primjenjivih u stvarnim situacijama

Ciljevi:

  • savladati efektno prenošenje ključnih poruka,
  • naučiti kako izbjeći novinarske klopke i svaki javni nastup pretvoriti u priliku za ostvarenje ciljeva,
  • samouvjereno ovladati nastupom,
  • osloboditi se ograničavajućih uvjerenja i strahova,
  • savladati najbolje tehnike govora tijela i dikcije,
  • povećati moć uvjeravanja publike i izdvojiti se od prosječnosti,
  • upoznati specifičnosti TV nastupa i odnosa sa novinarima.

Iskustvo profesionalca: Marina Bakić

marinaMarina Bakić je psiholog i certificirani NLP Practitioner Međunarodne asocijacije NLP instituta IN-NLP – Berlin. Savjetnica je za medije Mirka Šarovića (prethodno ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, a aktuelnog poslanika u Parlamentu BiH) i ima 17 godina radnog iskustva u medijima, odnosima s javnošću i sprovođenju PR kampanja. Certificirani je trener komunikacijskih vještina sa brojnim uspješno ostvarenim obukama iz oblasti PR-a, javnih nastupa, strateške komunikacije sa medijima i moći uvjeravanja publike, uz primjenu savremenih tehnika NLP-a. Ostvaruje zapažene rezultate u saradnji sa medijima, u medijskim nastupima, moderiranju konferencija, foruma i sličnih događaja. Piše članke iz oblasti odnosa s javnošću. Tokom dosadašnjeg rada ostvarila je značajne uspjehe u savjetovanju nadležnih u oblasti PR-a i sprovođenju javnih kampanja, u okviru institucija ili u saradnji sa drugim institucijama, agencijama ili udruženjima. 

Gdje i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 19. septembra, sa početkom u 9:30​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obaviješteni.

Live stream

U subotu, 19. septembra, od 9:30 časova – klikom na link pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje treba da počne od sebe samoga.
Ludvig Fojerbah

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: