Besplatna onlajn-radionica „Nauči veštine pregovaranja”

U utorak, 30. maja, od 18:00, pridružite nam se na besplatnoj onlajn-radionici „Nauči veštine pregovaranja”. Prijavljenima će na dan održavanje biti poslat link za pristup.

Radionica

Na besplatnoj radionici „Nauči veštine pregovaranja” govoriće se o tome kako da postignete emocionalnu saglasnost sa sagovornikom, da pronađete zajednički okvir dogovora, da krenete na pregovore sa listom ciljeva koje želite da postignete i da pregovore završite na win/win način i prekinete win/loose tradiciju pregovora.

Šta dobijate ovom radionicom? Praktične tehnike i alate koje možete upotrebiti odmah nakon zavšetka radionice i videti, čuti i osetiti rezultate u svom životu. 

Iskustvo profesionalca: Kristina Beganović

Kristina Beganović je poslednjih 13 godina u prodaji. Kako se sve vreme edukovala u oblasti prodaje i komunikacije, u poslednje dve firme u kojima je bila zaposlena bila je mentor novozaposlenim kolegama. To ju je osnažilo da krene u preduzetničke vode i poslednje skoro tri godine je edukator u oblasti prodajnih i komunikacionih veština. Do sada je radila sa pojedincima i prodajnim timovima koji su postizali izvanredne rezultate. Takođe je bila volonter centra za prevenciju samoubistva Centar Srce skoro 6 godina, gde je bila mentor volonterima koji su se pridruživali organizaciji i gde je maksimalno izgradila svoje komunikacione veštine. Trenutno se edukuje u oblasti NLP-a, pa je tako međunarodno priznati NLP Praktičar, a u julu će postati NLP Master. Zalaže se za koncept celoživotnog učenja i vrlo je strastvena u pomaganju drugima.

Ko može da se prijavi

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete radionici, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Možete se prijaviti do utorka, 30. maja, do 12:00. Ne propustite ovu priliku – rezervišite svoje mesto već danas! Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

prijava

 

Gde i kada

Radionica će biti održana 30. maja putem aplikacije ZOOM, s početkom u 18:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: