LIVE STREAM radionice: 6 fatalnih grešaka prilikom konkurisanja na posao

U subotu, 7. septembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnoj radionici 6 fatalnih grešaka prilikom konkurisanja na posao.

radionica

Intervju za posao je jedna od situacija koje mogu da nam budu izuzetno neprijatne, ali i nešto što možemo da doživimo kao izazovan, čak i zabavan poduhvat.

Od čega to primarno zavisi? 

HR konsultantkinje Jelena Jeremić i Milica Paskulov će održati radionicu u trajanju od 1,5h na kojoj će sa vama podeliti korisne informacije, ali i iskustva sa terena kada je u pitanju razgovor za posao i kako to izgleda „sa druge strane stola”.

Gde kandidati najčešće greše? Kako da odgovorimo na najčešća ili na trik pitanja?

U toku radionice učesnici će imati priliku i da se stave u ulogu osobe koja je došla na razgovor za posao i da provere kako se snalaze u ovakvim situacijama.

Iskustvo profesionalaca: Jelena Jeremić i Milica Paskulov 

sl1Jelena je po profesiji psiholog sa specijalizacijom u oblasti psihologije rada. Ima edukaciju iz koučinga i geštalt psihoterapije. Bavi se procenom potencijala i kompetencija zaposlenih i kreiranjem razvojnih projekata. Ima iskustva u radu kako sa rukovodiocima svih nivoa, tako i sa operativcima.

Jelena je akreditovana za programe The Ken Blanchard Companies, kao što su: Situaciono rukovođenje, Situaciono rukovođenje timovima, Građenje poverenja, Rukovodilac po prvi put.

sl2

Milica iza sebe ima 20 godina konsultantskog, trenerskog i koučing rada na razvoju ljudi i različitih organizacija u Srbiji, regionu, centralnoj i istočnoj Evropi.

Glavna snaga joj je organizovanje i držanje na stotine treninga i radionica iz oblasti poslovnih i menadžment veština. Pored toga, akreditovana je za trening programe The Ken Blanchard Companies.

Ko može da se prijavi

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete radionici, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje radionici možete se prijaviti do petka, 6. septembra, do 11 časova. Prijavite se putem ovog linka.

Gde i kada

Radionica će biti održana u prostorijama kompanije LINK group, Masarikova 5, Palata Beograd (ulaz iz Kralja Milana), 7. septembra, s početkom u 11 časova​. 

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 7. septembra u 11 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

live-stream

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Malo znanja ljude pravi pakosnima, a puno znanja ljude čini skromnima.
Leonardo da Vinči

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: