LIVE STREAM radionice: Asertivna komunikacija

U subotu, 4. novembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnoj radionici „Asertivna komunikacija”.

asertivna

Da li ste se ikada zapitali na koji način komunicirate sa drugima i šta time postižete? Razvijene komunikacijske veštine predstavljaju važan uslov kako bismo ostvarili dobre odnose sa drugima. Ipak, komunikacija često ne ide u pravcu u kom smo mi planirali. Nerazumevanje sa sagovornikom ponekad ne doživljavamo kao problem, dok u drugim situacijama – nerazumevanje može dovesti do toga da naš odnos sa drugom osobom bude trajno ugrožen. Normalno je da se ljudi tokom života susreću sa problemima u odnosima sa drugima. Ipak, jedan od načina za čuvanje odnosa predstavlja rad na sopstvenim veštinama komunikacije. 

Istraživanja pokazuju da su osobe sa razvijenim veštinama komunikacije samopouzdanije i zdravije, da imaju kvalitetnije partnerske odnose, postižu veći uspeh u karijeri, dok isto tako smanjuju rizik od depresije. Na taj način, asertivan stil komunikacije povećava šanse da dobijemo ono što zaista želimo, uz poštovanje prava i potreba druge osobe. 

Na radionici ćete imati priliku da:

  • otkrijete svoj stil komunikacije
  • naučite kako da kažete NE
  • naučite kako da se izborite kada vas drugi kritikuju
  • razvijate samopouzdanje.

Iskustvo profesionalca: Dunja Janković

dunjaDunja Janković iza sebe ima višegodišnje iskustvo u radu sa mladima, sa kojima je sarađivala ne samo kao predavač na fakultetu već i kao psiholog i voditelj radionica, treninga i seminara. Osnovne i master studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, dok je široko iskustvo stekla na brojnim programima edukacije na temu ličnog razvoja mladih, na projektima vladinih i nevladinih organizacija. Iza sebe ima iskustvo u radu u oblasti ljudskih resursa, koje koristi u radu sa mladima i njihovom karijernom razvoju. Trenutno radi kao savetnik za pomoć u učenju u kompaniji LINK group i edukuje se u oblasti psihoterapije.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 4. novembra, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje radionice. U subotu, 4. novembra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu radionice.

 

live stream

 

Napomena: Molimo vas da omogućite Flash Player na vašem pretraživaču.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: