LIVE STREAM radionice: Baš sve što treba da znate kada tražite posao

U subotu, 9. februara, od 11 časova pridružite nam se na besplatnoj radionici Baš sve što treba da znate kada tražite posao.

ls

Završili ste školovanje ili praksu, izgubili posao i želite da pronađete novi, ali ne znate odakle da počnete i šta je zaista bitno kada tražite posao. Veliki broj mladih ljudi se danas susreće sa sličnim problemima kada je traženje posla u pitanju. Kako da napravim dobar CV? Kako da napravim dobro motivaciono pismo? Kako da se ponašam na intervjuu? Šta ako me odbiju? Ovo su teme koje su popularne i široko dostupne ali, nažalost, informacije koje dobijamo često mogu biti nepotpune i pogrešne.

Na ovoj radionici dobićete korisne smernice i savete o tome kako da pristupite procesu traženja posla, bez obzira na to da li imate bogato radno iskustvo ili ga nemate uopšte. Kroz podelu uloga imaćete priliku da iskusite kako je to biti na intervjuu, šta može i šta sme regruter da vas pita, kao i šta vi možete da pitate njega.

Na radionici ćete saznati – sve ono što budete želeli da znate!

Teme:

  • kako da pristupite procesu traženja posla;
  • kako da napravite dobar CV i motivaciono pismo;
  • koji su kanali koje možete koristiti pri traženju posla.

Iskustvo profesionalaca: Dunja Janković

dunjaDunja Janković iza sebe ima višegodišnje iskustvo u radu sa mladima, sa kojima je sarađivala ne samo kao predavač na fakultetu već i kao psiholog i voditelj radionica, treninga i seminara. Osnovne i master studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, dok je široko iskustvo stekla na brojnim programima edukacije na temu ličnog razvoja mladih, na projektima vladinih i nevladinih organizacija. Iza sebe ima iskustvo u radu u oblasti ljudskih resursa, koje koristi u radu sa mladima i njihovom karijernom razvoju. Trenutno radi kao savetnik za pomoć u učenju u kompaniji LINK group i edukuje se u oblasti psihoterapije.

 

Milica Devetaković

milicaMilica Devetaković je svoja prva iskustva u sektoru ljudskih resursa stekla na završnoj godini fakulteta, i od tada je učestvovala u organizaciji mnogobrojnih obuka i praksi. Osnovne i master studije politikologije završila je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, dok je iskustvo u radu sa mladim ljudima sticala na treninzima i edukacijama u organizaciji fakulteta, studentskih organizacija i Grada Beograda. Trenutno radi u Centru za razvoj karijere kompanije LINK group, gde kroz svakodnevnu komunikaciju pomaže mladim ljudima da na uspešan način razviju sve veštine neophodne za njihov lični i profesionalni razvoj. Jedan je i od organizatora najvećeg sajma zapošljavanja – LINK2job, kao i mnogobrojih seminara i radionica.

 

 

Gde i kada

Radionica će biti održana u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun) 9. februara, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 9. februara u 11 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Bolje je naučiti i nepotrebno, nego ništa.
Anonimni autor