LIVE STREAM radionice: Baš sve što treba da znate kada tražite posao

U subotu, 23. marta, od 11 časova pridružite nam se na besplatnoj radionici Baš sve što treba da znate kada tražite posao.

ls

Nakon uspešnog prvog dela radionice „Baš sve što treba da znate kada tražite posao”, drugi deo će se baviti temama koje se odnose na poslovni bonton, pripremu za intervju, na to šta možete da očekujete na intervjuu, šta treba i šta možete da pitate na razgovoru za posao. To i mnoge druge zanimljive teme biće korisne svima koji su trenutno u potrazi za poslom, bilo da su tek završili školovanje ili da žele da promene sadašnji posao. Smernice i savete koje budete dobili su primenljivi bez obzira na delatnost kojom se bavite i pomoći će vam da na najbolji mogući način istaknete sve svoje kvalitete. Dobra priprema je pola završenog posla. Ovaj deo radionice će obuhvatiti i podelu uloga, tj. simulaciju razgovora za posao, gde će svi oni koji se nisu nikada susreli sa tim biti u prilici da steknu utisak šta je to što ih na intervjuu očekuje.

Teme:

 • priprema za intervju:
  • vrste tehnika pri selekciji;
  • neverbalna komunikacija;
  • pitanja koja možete očekivati;
  • pitanja koja možete postaviti;
  • role play.
 • poslovni bonton – primeri, poslovna komunikacija.

Iskustvo profesionalaca: Dunja Janković

dunjaDunja Janković iza sebe ima višegodišnje iskustvo u radu sa mladima, sa kojima je sarađivala ne samo kao predavač na fakultetu već i kao psiholog i voditelj radionica, treninga i seminara. Osnovne i master studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, dok je široko iskustvo stekla na brojnim programima edukacije na temu ličnog razvoja mladih, na projektima vladinih i nevladinih organizacija. Iza sebe ima iskustvo u radu u oblasti ljudskih resursa, koje koristi u radu sa mladima i njihovom karijernom razvoju. Trenutno radi kao savetnik za pomoć u učenju u kompaniji LINK group i edukuje se u oblasti psihoterapije.

 

Milica Devetaković

milicaMilica Devetaković je svoja prva iskustva u sektoru ljudskih resursa stekla na završnoj godini fakulteta i od tada je učestvovala u organizaciji mnogobrojnih obuka i praksi. Osnovne i master studije politikologije završila je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, dok je iskustvo u radu sa mladim ljudima sticala na treninzima i edukacijama u organizaciji fakulteta, studentskih organizacija i Grada Beograda. Trenutno radi u Centru za razvoj karijere kompanije LINK group, gde kroz svakodnevnu komunikaciju pomaže mladim ljudima da na uspešan način razviju sve veštine neophodne za njihov lični i profesionalni razvoj. Jedan je i od organizatora najvećeg sajma zapošljavanja – LINK2job, kao i mnogobrojih seminara i radionica.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun) 23. marta, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 9. februara u 11 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

livestream


Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad neceš pronaci vremena ni za šta. Ako želiš vreme, moraš ga napraviti.
Čarls Bukston