LIVE STREAM seminara: Previše komuniciramo, premalo slušamo: Zašto nam jednosmjerna komunikacija šteti?

U subotu, 24. aprila, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru Previše komuniciramo, premalo slušamo: Zašto nam jednosmjerna komunikacija šteti?.

sl1

Na ovom seminaru ćemo analizirati koliko često komuniciramo kroz razne kanale komunikacije, koliko malo slušamo drugu stranu i produbljujemo razumijevanje, ali i koliko nam fokusiranje na sopstveno mišljenje i naše istomišljenike zapravo šteti, te kako da sebe oblikujemo i korigujemo na osnovu drugih. 

Iskustvo profesionalca: Vedran Peršić

vedranIako je studirao sociologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu, te bio televizijski novinar, Vedran se pronašao u korporativnim komunikacijama. Od 2001. godine bavi se odnosima s javnošću, marketingom i pitanjima od javnog značaja. 

Dugogodišnji je predavač različitih modula iz korporativnih komunikacija. Držao je trening javnog nastupa i kriznog komuniciranja za službenike ministarstava na nivou BiH, Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije, Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, UNDP-a, te službenike Međureligijskog vijeća u BiH. Bio je gost predavač na postdiplomskom studiju (marketing) na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Kao spoljni konsultant učestvovao je u međunarodnim projektima. U Londonskoj školi za odnose s javnošću dobio je posebno priznanje za rezultate ostvarene u obrazovanju polaznika seminara. Zahvaljujući posjetiocima portala „Sarajevo Marketing Summit”, osvojio je titulu „Marketing Superstar 2017”. Udruženje automobilskih novinara BiH je 2009. godine proglasilo Vedrana PR menadžerom godine.

Na poziciji direktora sektora Marketing i komunikacije u Sberbank BH nalazi se od 2013. godine. Prije toga, bio je najodgovornija osoba za korporativne komunikacije svih firmi članica ASA Prevent grupacije punih pet godina, rukovodio pres-službom Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP) tri godine, bio glasnogovornik OHR-a, te šef produkcije UN misije u Bosni i Hercegovini. Po završetku BBC škole televizijskog novinarstva, punih pet godina izvještavao je o političkim, ekonomskim i socijalnim pitanjima iz BiH i svijeta. 

Bio je predsjednik Upravnog odbora mreže Globalnog sporazuma UN u BiH, član Nadzornog odbora marketinške agencije „Euromedia”, te član Skupštine Vanjskotrgovinske komore BiH. Predsjednik je Skupštine Udruženja PRIBA. Aktivni je član IABC-a. 

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 24. aprila, sa početkom u 10:00​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obaviješteni. 

Live stream

U subotu, 24. aprila, od 10:00 časova – klikom na link pristupate prijenosu predavanja.

live stream

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: