LIVE STREAM BESPLATNOG SEMINARA: Komunikacijski MVP – postanite najkorisniji igrač u svom poslovnom timu

U subotu, 15. jula, od 10:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Komunikacijski MVP – postanite najkorisniji igrač u svom poslovnom timu”.

Komunikacijski MVP - postanite najkorisniji igrač u svom poslovnom timu

Na ovom besplatnom seminaru polaznici će saznati kako:

  • jasno i precizno prenijeti poruku kolegama;
  • poboljšati poslovnu komunikaciju i usavršiti tehnike timskog poslovanja;
  • konstruktivnom komunikacijom doprinijeti boljem funkcionisanju poslovnog tima;
  • izgraditi čvrste poslovne veze.

Na današnjem poslovnom tržištu za uspješno poslovanje veoma je važno biti timski igrač. Diplomirani politikolog i Country Manager Irma Konaković će vam kroz interaktivno predavanje dati savjete, prenijeti znanje i predstaviti provjerene tehnike za efikasnu komunikaciju na radnom mjestu. Saznajte kako da svojim talentom, vještinama i osobinama što više doprinesete produktivnosti svog poslovnog tima i ostvarivanju najboljih poslovnih rezultata kroz komunikacijske strategije. Bez obzira na to da li ste student, profesionalac u ranoj fazi karijere ili iskusni stručnjak, ovaj seminar će vam pomoći da iskoristite svoj pun potencijal i ostvarite profesionalni uspjeh!

Iskustvo profesionalca: Irma Konaković

PredavačSa bogatim radnim iskustvom u oblasti menadžmenta, prodaje i brendiranja, Irma Konaković je, kao iskusni stručnjak, ostvarila značajan uspjeh tokom svoje karijere.
Od 2019. godine zaposlena je kao Country Manager u kompaniji ATOM DISTRIBUTION BH. U svom poslu odgovorna je za planiranje tržišta, poslovne odnose, operativne procese prodaje, upravljanje proizvodima, međunarodnu prodaju i upravljanje brendom. Obavljala je i funkciju Brand Managera u kompanijama KimTec d. o. o. i Printex d. o. o., a neko vrijeme je radila i kao Sales Manager u kompaniji R&S d. o. o. Stekla je vrijedno iskustvo i izvan Bosne i Hercegovine radeći kao Youth Counselor u kompaniji Carnival Cruise Line.
BusinessAcademy je imala značajan uticaj na Irmin poslovni razvoj. Kroz program Cambridge International Studies, stekla je certifikat Certified Manager, koji je unaprijedio njene vještine upravljanja i omogućio joj da se istakne kao stručnjak u svojoj oblasti. Obrazovanje na BusinessAcademy Irmi je pružilo relevantno znanje i alate potrebne za uspješno planiranje tržišta, upravljanje brendom i ostvarivanje poslovnog uspjeha.

Live stream u subotu, 15. jula od 10:00 - klikom na link pristupate prenosu seminara.

Live stream

Gdje i kada?

Besplatni seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 15. jula, s početkom u 10 časova​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: