Besplatni seminar: „Od programera, preko menadžera do lidera”

BESPLATAN SEMINAR: OD PROGRAMERA, PREKO MENADŽERA DO LIDERA

U subotu, 25. marta, od 11:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Od programera, preko menadžera do lidera”. Seminar se održava u zgradi Beograđanka, Masarikova 5/3, ulaz iz ulice Kralja Milana.

Besplatni seminar

Do ispunjenog i uspešnog života vodi stalni rad na sebi sa željom za ličnim rastom i razvojem bića. Da bismo napredovali, kako na privatnom tako i poslovnom planu, važno je uz obrazovanje, stalno raditi na jačanju svojih kapaciteta, učiti nove stvari i biti spreman priloagođavati se uslovima tržišta.

U ovom predavanju predavač će podeliti savete o tome kako da unapredite svoju komunikaciju, sposobnost učenja i rada na sebi. Kako da naučite da svoje ciljeve dostignete brže i lakše, bez obzira da li ste programer, dizajner, menadžer.
Takođe, preneće vam svoje iskustvo sa puta programera, preko tim lidera i menadžera, do preduzetnika i investitora.


Agenda predavanja:

1) Praktična važnost ličnog razvoja
2) Principi komunikacije
3) Razvoj sposobnosti učenja
4) Osnove za uspešan rad na sebi.


Iskustvo profesionalca: Nemanja Todić

Nemanja Todić je direktor firme Web Bay, fokusirane na rad sa non-for-profit organizacijama i na naučno-istraživačke projekte. Radio je kao programer i team lead, da bi 2012. pokrenuo sopstveni biznis. U toj avanturi, najviše je razvijao znanja u pogledu komunikacije, organizacije, finansija i prodaje. Trenutno vodi komunikacije u projektu “FEMaLe" sa ciljem da, koristeći veštačku inteligenciju, omogući ranu dijagnozu endometrioze - bolesti koja napada 10% svetske populacije žena. Projekat je finansiran od strane EU, i uključuje 14 partnera među kojima je i Univerzitet u Oxfordu.


Ko može da se prijavi

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 24. marta, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

button

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama Centra za razvoj karijere (Masarikova 5/3, ulaz iz ulice Kralja Milana), 25. marta, s početkom u 11:00.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Poslovni ambijent ne postaje snažan zahvaljujuci radnoj snazi ili sirovinama, već zahvaljujući stalnom i intenzivnom učenju.
Piter Druker

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: