LIVE STREAM BESPLATNOG SEMINARA: STRATEGIJA ODMORA – Kako uzimanje slobodnog vremena pomaže u razvoju karijere

U subotu, 5. augusta, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru „STRATEGIJA ODMORA: Kako uzimanje slobodnog vremena pomaže u razvoju karijere”.

SLIKA

Na ovom besplatnom seminaru polaznici će saznati kako:

  • da uspostave balans između zahtjeva poslovnog okruženja i svojih ličnih potreba, odnosno kako da postignu harmoniju između profesionalnih ciljeva i privatnih interesa;
  • da dobiju praktične savjete o tome kako pravilno planirati i organizovati svoje slobodno vrijeme i odmor;
  • da definišu prioritete, postave realna očekivanja i uspješno upravljaju svojim rasporedom kako bi imali dovoljno vremena za oporavak i lični razvoj;
  • odmor može osnažiti kreativne procese i pruži nove perspektive i rješenja za poslovne izazove;
  • putovanja, čitanje, seminari i radionice mogu unaprijediti poslovne vještine.

U današnjem užurbanom svijetu poslovnih obaveza često se zanemaruje jedan ključni aspekt uspješnog poslovanja – odmor. Magistar komunikacijskih nauka i certificirani trener Nazif Hasanbegović će vam prenijeti znanje i predstaviti alate i tehnike koje možete primijeniti u planiranju odmora kako biste ostvarili veći uspjeh u karijeri. Saznajte kako možete da pravilno iskoristite slobodno vrijeme i odmor za svoj profesionalni razvoj.


Iskustvo profesionalca: Nazif Hasanbegović

Nazif

Nazif Hasanbegović je magistar komunikacijskih nauka i certificirani trener, sa više od 15 godina relevantnog profesionalnog iskustva, angažiran je na poslovima kreiranja i razvoja odnosa s javnošću i odnosa s medijima, bavi se dizajniranjem i implementacijom kampanja usmjerenih ka promjeni svijesti javnosti, uticajem na ponašanje i zagovaranjem vrijednosti, te kreiranjem interne i eksterne komunikacijske strategije i planova za vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente.


U istom periodu razvio je specijalizirane module obuke koji su uvrstili savremene komunikacijske teorije i praksu u rad sa profitnim i neprofitnim organizacijama, uključujući i vladine, nevladine, kao i međunarodne organizacije, u oblasti upravljanja komunikacijom sa javnostima i njenim integriranjem i komunikacijom sa tradicionalnim i novim medijima, kao i u oblasti kreiranja kreativnih kampanja i sličnih projekata.

Live stream u subotu, 5. augusta od 9:30  klikom na link pristupate prenosu seminara.

Live stream

Gdje i kada?

Besplatan seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 5. augusta, s početkom u 9:30.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: