LIVE STREAM seminara: Zašto i kako digital?

U subotu, 20. oktobra, od 11 časova pridružite nam se na besplatnom seminaru Zašto i kako digital?.

ls

Digitalni marketing je oblast marketinga koja se prevashodno bavi kreiranjem onlajn-strategije s ciljem brendiranja i pospešivanja vidljivosti digitalnog lika neke kompanije na internetu. On vam pomaže da dođete do pravih ljudi sa pravom porukom i u pravo vreme. Takođe, ima znatno veći uticaj od jednostavne prodaje proizvoda i usluga jer je on efektivno sredstvo za interakciju sa potrošačima i izgradnju dugoročnih odnosa sa njima pored toga što pruža mogućnosti označavanja ciljnih grupa, a samim tim i smanjenje troškova i uštedu resursa.  

Na seminaru ćete saznati:

  • svet danas i sutra – kakvi su digitalni trendovi sada, a kakvi su bili nekad;
  • kakve su marketing agencije bile pre deset godina, a kakve su danas;
  • koliko društvene mreže utiču na digitalni svet;
  • šta sve podrazumeva digitalni marketing – Google Ads ex AdWords, performance advertising, newsletter marketing, BTL digital, AR/VR, IoT itd.

igor grmusaIskustvo profesionalca: Igor Grmuša

Igor Grmuša je poslednjih šest godina na poziciji country managera Degordian kancelarije u Beogradu, koju je od nule podigao do 40+ ljudi, koliko agencija broji danas. Ima 15 godina iskustva rada u marketingu – od medijskih agencija, preko korporacija, do medija, gde je radio kao marketing i brand manager. Po obrazovanju je diplomirani inženjer informacionih sistema Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Član je MENSA, nekad profesionalni sportista – danas rekreativac, otac je jednogodišnjeg Marka i veliki zaljubljenik u digital.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun) 20. oktobra, s početkom u 11 časova​.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 20. oktobra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Bolje je naučiti i nepotrebno, nego ništa.
Anonimni autor