LIVE STREAM seminara : Programmatic buying – automatizovana kupoprodaja online oglasnog prostora, Poslovna filozofija organizacije i Oblici krivičnih dela VTK-a i kako im se suprotstaviti

U subotu, 29. septembra, od 10 časova pridružite nam se na besplatnim seminarima: „Programmatic buying – automatizovana kupoprodaja online oglasnog prostora”, „Poslovna filozofija organizacije” i „Oblici krivičnih dela VTK-a i kako im se suprotstaviti”.

x

Programmatic buying – automatizovana kupoprodaja online oglasnog prostora

Programmatic buying predstavlja najsufisticiraniji način kupoprodaje oglasnog prostora u današnjem medijskom ekosistemu. Baziran je na razvijenim tehnologijama koje u deliću sekunde pretražuju nepregledno raspoložive oglasne mreže, prepoznaju ciljne grupe targetirane od strane oglašivača i kupuju impresije plasirane istim po najpovoljnijim cenama, tj. cenama koje je oglašivač voljan da plati, odnosno izdavač da proda. Činjenica je da će u Americi do 2019. godine preko 83% ukupne potrošnje za zakup medija biti programmatic, odnosno automatizovano (a govorimo o cifri od preko 45 milijardi dolara), jer je taj način daleko najefektniji i daje najveći povrat investiciji. Ovaj segment postaje mainstreem u zakupu medija i na domaćem tržištu i ulazi u sve veći fokus kako domaćim oglašivačima, tako i izdavačima.

 Iskustvo profesionalca: Mihailo Ponjavić

ponjavicDirektor prodaje oglasnog prostora kompanije Ringier Axel Springer Srbija, najvećeg i najuticajnijeg izdavača na srpskom tržištu koji u svom portfoliju sadrži brojna izdanja poput dnevnog lista Blic, magazina Blic žena, Autobild i NIN, kao i portala Blic.rs, Noizz.rs, mojauto.rs, nekretnine.rs, zena.rs, ana.rs i sl. Sproveo je prvu digitalnu transformaciju prodajnog tima sa ciljem kreiranja prodajnog brenda Media Impact Srbija, koji se bavi multy channel komunikacionim projektima, proizvodnjom sadržaja i njihovim plasiranjem u adekvatnom medijskom okruženju. Član je upravnog odbora IAB Srbija, udruženja koje radi na razvoju, standardizaciji i unapređenju online biznisa na lokalnom trzištu. Redovan je panelista i predavač u segmentima display, web video i native advertising oblastima online oglašavanja.

Gde i kada

Seminar će biti održan 29. septembra, u prostorijama na četvrtom spratu Palate Beograd u novom prostoru – Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, s početkom u 10 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

ls

Poslovna filozofija organizacije

Definisanje poslovne filozofije organizacije verovatno je jedan od težih, da ne kažemo najtežih poslova menadžera. Pitanja šta su vizija i misija vaše organizacije su sasvim logična i jedna od najčešće postavljanih. U većini organizacija izjave o poslovnoj filozofiji možete pronaći okačene na zidovima ili će možda menadžeri znati da vam objasne šta je to čime se organizacija bavi i čemu teži, ali, nažalost, to nije dovoljno za uspešnu implementaciju strategijskog procesa u organizaciji. U praksi najčešće nailazimo na primere neadekvatno formulisanih i definisanih poslovnih filozofija koje su uzrok preko 60% nemogućnosti implementacije izabranih strategija.

Na predavanju ćete saznati:

  • značaj i ulogu poslovne filozofije u strategijskom procesu organizacije,
  • osnovne kriterijume u formulisanju poslovne filozofije organizacija,
  • osnovne greške koje prave organizacije u formulisanju poslovne filozofije,
  • primere dobre i loše prakse u formulaciji poslovnih filozofija.

Iskustvo profesionalca: dr Tijana Savić Tot

Tijana SavicDoc. dr Tijana Savić Tot u oblasti obrazovanja radi poslednjih petnaest godina na izvođenju nastave iz predmeta Osnove menadžmenta i Strategijski menadžment. Osnovne istraživačke oblasti su joj strategijski menadžment ljudskih resursa i strategijski menadžment. Autor je preko trideset naučnih radova u međunarodnim i domaćim časopisima i stalni učesnik na konferencijama u zemlji i inostranstvu, iz oblasti menadžmenta, strategijskog menadžmenta, upravljanja znanjem i menadžmenta ljudskih resursa. Učesnica je više domaćih i međunarodnih projekata, konsultant iz oblasti strategijskog menadžmenta ljudskih resursa i stalni je recenzent domaćih i međunarodnih časopisa.

Gde i kada

Seminar će biti održan 29. septembra, u prostorijama na četvrtom spratu Palate Beograd u novom prostoru – Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, s početkom u 10 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

Oblici krivičnih dela VTK-a i kako im se suprotstaviti

Predavanje prof. dr Zvonimira Ivanovića odnosi se na određivanje visokotehnološkog kriminala, nadležnosti specijalizovanih organa u borbi protiv ovog kriminala. U okviru razmatranja nadležnosti ovih organa govori se o njihovim posebnim ovlašćenjima, a posebno o implementaciji CET 185 Konvencije o visokotehnološkom kriminalu (kao i dodatnih protokola CET 189 o ksenofobiji i rasizmu) u određivanju krivičnih dela, policijskih, tužilačkih i sudskih ovlašćenja. U specijalizaciji državnih organa kao specifičnih nosilaca borbe protiv veoma karakteristične vrste kriminala postoji više nivoa raznolikosti – predavanjem se ukazuje na primenu zakona i implementaciju odredaba međunarodnih konvencija na sada već najspecifičniju oblast ljudskih života – digitalnu sferu. U pitanju su razmatranja o pribavljanju i obezbeđenju digitalnih dokaza, nemogućnosti ili ograničenosti primene pojedinih spcijalnih istražnih mera – posebnih dokaznih radnji – prikrivenog islednika, tajnog nadzora komunikacija, tajnog praćenja i snimanja, automatskog računarskog pretraživanja podataka. Veoma zanimljiva oblast istraživanja ovde obuhvata i iskorišćavanje dece i maloletnika u pornografske svrhe, a ovo predavanje bavi se i prikazom kriminalističkog profila ovih izvršilaca u Republici Srbiji.

Iskustvo profesionalca: prof. dr Zvonimir Ivanović

zvonimirProf. dr Zvonimir Ivanović rođen je 1976. godine u Smederevskoj Palanci. Po zanimanju je diplomirani pravnik. Magistrirao je doktorirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu. Decembra 2011. godine izabran je za docenta na Kriminalističko-policijskoj akademiji u Beogradu. Od jula 2016. godine je vanredni profesor na istoj instituciji. Autor je preko 80 naučnih i stručnih radova iz oblasti visokotehnološkog kriminala, kriminalistike, krivično-procesnog prava i bezbednosti objavljenih u našoj zemlji i u inostranstvu. U svom radu rukovodio je na dva evropska projekta od kojih je na jednom u svojstvu generalnog menadžera projekta na koordinatorskoj instituciji.

Gde i kada

Seminar će biti održan 29. septembra, u prostorijama na četvrtom spratu Palate Beograd u novom prostoru – Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, s početkom u 10 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

ls

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Bolje je naučiti i nepotrebno, nego ništa.
Anonimni autor