BSC

bscOsnovana je 2012 godine sinergijom MMC Studia i BSC-a u Sarajevu i bavi se izradom vizuelnih komunikacija i digitalnim printom. Osnovne djelatnosti su priprema za štampu, dizajn, digitalna i štampa velikih formata, izrada reklamnih natpisa, te dorada štampanog materijala. Best Solution

Company je specijalizovana štamparija koja je opremljena modernim digitalnim mašinama tipa DILLI, MUTOH, SUMA, SISER, XEROX, CANON, HP itd.

Ovakva oprema omogućava da se velikom brzinom, vrlo kvalitetno i povoljno mogu štampati razni grafički proizvodi u malim i srednjim tiražima na svim vrstama medija od papira preko više vrsta vinila, cerada te raznih vrsta plastika i materijala za namjensku upotrebu.

Osnovna prednost naše štamparije nad konkurencijom je brzina i kvalitet u svim procesima štampe, od idejnog rješenja, probnog uzorka, realizacije štampe i dorade do montaže i servisa na području cijele Bosne i Hercegovine.

Naše prednosti su:

KVALITET: Kvalitetan print na svim vrstama medija od papira preko više vrsta vinila, cerada te raznih vrsta plastika i materijala za namjensku upotrebu.

BRZINA: Brzina i kvalitetu svim procesima, od idejnog rješenja, probnog uzorka, realizacije štampe i dorade do montaže i servisa.

POVOLJNO: Povoljno vršimo izradu i montažu raznih grafičkih proizvoda.

UNIKATNOST: Sa savremenom tehnologijom slijedimo trendove i strankama nudi širok spektar unikatnih proizvoda.

DOGAĐAJI

Citat dana

Svaki školarac je sada upoznat sa onim istinama za koje je Arhimed žrtvovao život.
Ernest Renan