Završena četvoronedeljna radionica - Postanite idealan kandidat za posao

Centar za razvoj karijere vam je organizovao odlično posećenu i, po utiscima 20 najsrećnijih koji su imali prilike da učestvuju, jako korisnu radionicu koja je imala za cilj da učesnicima pomogne da postanu najbolji izbor svakog poslodavca.


Na radionici koja je trajala četiri nedelje počevši od 13. juna, svake srede učesnici su slušali savete iz prve ruke, one koje im do sada nisu rekli, a koje su jako važne u procesu traženja posla. Naučili su male trikove koje mogu napraviti ogromnu razliki i rezultirati da poslodavac odabere baš nekoga od njih. Uputili smo ih šta tačno (ne)treba da urade i kažu u konkretnoj situaciji i odgovorili na lična pitanja i nedoumice.

Najviše pažnje i komentara, svakako, je izazvao deo u kome su saznali šta poslodavci kažu, a šta zaista misle, vide, traže i očekuju. Takođe, otkrili smo im kako u očima poslodavca da izgledate kao najbolji kandidat.

Sve ove savete i uputstva dobili su direktno od HR Menadžera LINKgroup-a, Ana Ćorović, koja se od 2006. godine bavi selekcijom i regrutacijom kandidata. Iza sebe ima više od 4000 intervjua za kompanije različitih delatnosti - edukacija, IT, maloprodaja, ugostiteljstvo, bankarstvo,itd...

 

Poslednjeg dana radionice učesnicima smo pripremili i dodatno iznenađenje. Organizovano je profesionalno fotografisanje kako bi svaki od polaznika u svom CV imao fotogafiju koja će u isto vreme izgledati stručno, pouzdano i prijatno. Takva fotografija govori sama i šalje poruku poslodavcu da ste baš Vi izbor koji im je potreban.

 

NEKI OD UTISAKA SA RADIONICE:

"Naučila sam kako proceniti da li si za tu poziciju, da li je kompanija prava za tebe, kako odgovarati na trik pitanja i puno toga... Najviše mi se dopala primenjivost radionice, sve je praktično i realno." 

Petra Šili, polaznik ITAcademy

"Mislim da je radionica u protekle 3 nedelje odrađena savršeno. Sve one "male" stvari koje su mi do sada stvarale tremu prilikom intervjua polako prelaze u moje adute, jer sam spreman i očekujem da me baš to pitaju. Posebno bih istakao posvećenost predavača i samu ideja da se održi ovakva radionica. Veliko hvala Centru i Ani."

Zoran Marović, polaznik BusinessAcademy

"Najviše mi se dopada sigurnost i spremni odgovori na bilo koje pitanje koja smo postavljali Ani. Sve pohvale!"

Zoran Tonšić, polaznik ITAcademy

"Vreme na radionici je jako brzo prolazilo i to sto je sve bilo izuzetno dinamično, i veoma korisno. Sve sto je izgovoreno od strane predavača mi je bila novost, i bitna i korisna informacija."

Stevan Azlen, polaznik ITAcademy

"Dopale su mi se insajderske informacije i konsultacije pri izradi CV-a, kao i saveti u pogledu
ličnog nastupa na samom intervjuu. Ovo je bio odlično izveden seminar i bilo mi je pravo zadovoljstvo učestvovati na njemu. Mnogo toga bitnog sam naučio. Kako sam tamo i rekao,
sada sa nestrpljenjem čekam naredni intervju."

Mario Tomić, polaznik ITAcademy

"Sve informacije koje je Ana davala su od neprocenjivog značaja. Odlični saveti za unapredjene CV-a, fenomenalne smernice za sam intervju. Puno informacija, a na nama je da iskoristimo one
koje su nam u datom trenutku bitne. Svaka cast Ani na strpljenju, izuzetnom znanju, i želji da nam prenese sto više."

Ivan Milovanov, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: