Coca-Cola Hellenic

Coca-Cola HBC Srbija jedna je od najvećih kompanija u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlašćena je punionica Kompanije Coca-Cola.

Kompanija proizvodi i distribuira jedinstveni asortiman kvalitetnih brendova za oko 7.900.000 stanovnika Srbije, unoseći entuzijazam u plasiranje proizvoda na tržište, pritom preuzimajući vodeću ulogu u oblasti korporativne društvene odgovornosti.

Coca-Cola HBC Srbija posluje u Srbiji od 1997. godine. Sa sedištem u Zemunu, raspolaže sa tri punionice širom zemlje i zapošljava preko 1.300 ljudi i indirektno utiče na zapošljavanje 10 puta više osoba koje se nalaze u lancu vrednosti.

Coca-Cola HBC Srbija je deo Coca-Cola Hellenic Grupe , jedne od najvećih punionica proizvoda kompanije Coca-Cola na svetu i najveće u Evropi. Kompanija Coca-Cola Hellenic posluje u 28 zemalja, nudeći proizvode za više od 570 miliona ljudi. Sedište kompanije nalazi se u Atini, a kompanija se kotira na berzama u Atini, Njujorku, Londonu i Sidneju.

Web site: www.coca-colahellenic.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: