Cofa media

Cofa MediaWeb dizajn agencija COFA Media je lider u razvoju specijalizovanog, interaktivnog web dizajna i mobilnih aplikacija. Sedišta kompanije se nalaze u San Dijegu, Los Anđelesu, Amsterdamu i Beogradu, a zadovoljni klijenti širom sveta su deo vertikale koja pokriva sve oblasti poslovanja. COFA je skraćenica za Creators of Functional Art & Interactive Media, sa naglaskom na funkcionalnost i interaktivnost.

Za razliku od većine kompanija za web dizajn, Cofa Media istražuje internet marketing, ne bi li u što većoj meri ispunila svoj zadatak - da dizajnira sajtove koji su istovremeno vizuelno dopadljivi i funkcionalni.

Glavno načelo je da je sajt neke kompanije njen glavni adut, pa nastoje da upravo to i obezbede svojim klijentima, tako što će dizajnirati sajt koji je jednostavan za korišćenje, ali ipak ima određene pogodnosti i draži koje se ne mogu naći ni na jednom drugom sajtu.

Web site: www.cofamedia.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: