Community Managment Intern – Degordian

degordianOd 2009. godine do danas Degordian se profilisao kao jedna od najvećih digitalnih agencija u regiji čije zaposlene u rešavanju raznih poslovnih izazova podstiče znatiželja i njihova potreba da iznova i iznova osmišljavaju originalna i efikasna rešenja. Njihova vizija je omogućiti klijentima široki spektar usluga visokog kvaliteta na jednom mestu, a ispunjavaju je kroz kancelarije u Beogradu, Mostaru i Zagrebu.

Degordian zauzima vodeću poziciju prema broju Google sertifikovanih pojedinaca, a na nivou cele agencije postali su Google Marketing Platform Partner i Google Ads Premier Partner.

Tokom godina osnovali su sestrinsku firmu Mediatoolkit koja pomaže drugim firmama da u real time-u prate sve vesti iz medija koje utiču na njihov posao. Podstaknuti marketinškim i preduzetničkim iskustvom, nedavno su predstavili i drugu sestrinsku firmu Bornfight, koja svojim klijentima omogućava napredak razvijanjem inovativnih digitalnih rešenja koristeći najnaprednije tehnologije, a specijalizovali su se za izradu digitalnih proizvoda, software-a, web-ova i aplikacija.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurse za pozicije:

Prijava:

  • Klikom na oglas dolazi se do forme za prijavu

  • Krajnji rok za prijavu je: 15. 10. 2018.

  • Kandidati koji prođu u uži krug biće pozvani na intervju i rešavanje stručnog zadataka, a ostali će dobiti povratnu informaciju

DOGAĐAJI

Citat dana

Imanje vredi, znanje vredi više, ako propadne imanje, ostaje znanje.
Latinska poslovica