Computer Land

ComputerLandComputerLand je vodeći distributer periferne računarske opreme, multimedijalnih uređaja i igračkih sadržaja u regionu. Pored distribucije proizvoda svetski poznatih kompanija Logitech, Creative Labs, Wacom, ComputerLand je i distributer igračkih naslova renomiranih svetskih proizvođača, CyberCafe programa i strateški partner World Cyber Games-a. Osnovan 1993. godine kao prodavnica računarske opreme u Beogradu, ComputerLand danas predstavlja uspešnu kompaniju sa godišnjim prometom od preko 8 miliona USD koja zapošljava 40 kvalifikovanih, mladih i kreativnih osoba.

ComputerLand distribuira proizvode na teritoriji Srbije, Crne Gore kao i Bosne i Hercegovine i Makedonije. Distribucija je organizovana putem široke mreže poslovnih partnera koja obuhvata preko 400 dilera, poddistributera, hipermarketa i maloprodajnih lanaca.

Web site: www.computerland.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: