Comtrade BIH

logoOsnovan 1990. godine, Comtrade je vodeća IT kompanija u regionu, koja radi u 12 zemalja širom Evrope i Severne Amerike. Njihovi tehnološki centri nalaze se u tri velika grada – Ljubljani (Slovenija), Beogradu (Srbija) i Sarajevu (Bosna i Hercegovina).

Comtrade predstavlja sistem kompanija koje rade na polju softverskih rešenja, sistemskih integracija i distribucije hardvera. Sa dokazanim iskustvom u isporučivanju vrhunskih IT rešenja i usluga iz sfere softverskog inženjerstva, Comtrade je postao developer od poverenja, koji pokriva sve aspekte tehnoloških proizvoda i rešenja u različitim delatnostima.

Rad u Comtradeu je izazov, ali i zadovoljstvo.
Kompanija Comtrade uspeh shvata ozbiljno, strastvena je kad je tehnologija u pitanju i veruje da rad treba da bude ZABAVAN!

Web site: www.comtrade.ba

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: