Creative Power LLC

creative powerCreative Power team - osnovani su 2004. godine. Cilj im je da širom sveta predstave i populariziju sisteme CP1 i CP2 za "Silent party" i "Silent DJ contest". Tokom ostvarivanja tog cilja omogućiće svima da uživaju u, najčešće, elektronskoj muzici na najlepšim i najneobičnijim mestima, a da pri tome ne smetaju niti ugrožavaju floru, faunu ili domaće stanovništvo.

Obožavaju nove ideje, nove ljude i nove prilike a tradiciju poštuju dokle god to ima smisla. Svi oni koji su posredno ili neposredno uticali na nastanak sistema CP1 i Creative Power-a veliki su ljubitelji muzike, prirode i života uopšte. Ponose se činjenicom da će mnogim neafirmisanim DJ-ima stvoriti priliku za afirmaciju.

Njihovi događaji se razlikuju od sličnih po LED-icama na slušalicama, koje posetiocima i izvođačima pokazuju ko koga sluša, te patentiranoj tehnologiji koja omogućuje elektronsku obradu podataka i prikaz rezultata slušanosti izvođača. Time je omogućena interakcija, kako među samom publikom tako i između publike i izvođača. Druga specifičnost naših događaja je mogućnost istovremenog nastupa za 3 izvođača, što otvara sasvim nove mogućnosti i dimenzije.

Web site : www.silentdjcontest.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: