CVision

logoCVision je agencija za zapošljavanje, osnovana od strane stručnjaka iz različitih oblasti HR-a. Njihova misija je da budu sinonim za agenciju koja stalno postavlja više standarde u oblasti ljudskih resursa. Cilj im je da, u saradnji sa klijentima, adekvatnom selekcijom kadra Vaš poslovni potencijal podignu na viši nivo. Unapređuju uspešnost Vašeg poslovanja uštedom Vašeg vremena i obezbeđivanjem pouzdanih i kvalitetnih zaposlenih.    
   
Svojim klijentima pružaju sveobuhvatnu uslugu prilikom traženja i selekcije potrebnih kadrova. Istovremeno, njihova poslovna politika je da se pažnja posvećuje i njihovim kandidatima. Procenjujući njihove potencijale u skladu sa sposobnostima i interesovanjima, aktivno traže posao za njih. Pristup poslu je profesionalan i etičan, a najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i kandidati. Efikasno dolaze do rešenja. Traže pravog kandidata za Vašu firmu. Kombinuju najnovije metode selekcije u model najefikasnijeg procesa.

Web site: www.cvision.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Samo čovek koji ništa ne uči, nikada ne greši.
Teodor Ruzvelt

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: