CVision

logoCVision je agencija za zapošljavanje, osnovana od strane stručnjaka iz različitih oblasti HR-a. Njihova misija je da budu sinonim za agenciju koja stalno postavlja više standarde u oblasti ljudskih resursa. Cilj im je da, u saradnji sa klijentima, adekvatnom selekcijom kadra Vaš poslovni potencijal podignu na viši nivo. Unapređuju uspešnost Vašeg poslovanja uštedom Vašeg vremena i obezbeđivanjem pouzdanih i kvalitetnih zaposlenih.    
   
Svojim klijentima pružaju sveobuhvatnu uslugu prilikom traženja i selekcije potrebnih kadrova. Istovremeno, njihova poslovna politika je da se pažnja posvećuje i njihovim kandidatima. Procenjujući njihove potencijale u skladu sa sposobnostima i interesovanjima, aktivno traže posao za njih. Pristup poslu je profesionalan i etičan, a najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i kandidati. Efikasno dolaze do rešenja. Traže pravog kandidata za Vašu firmu. Kombinuju najnovije metode selekcije u model najefikasnijeg procesa.

Web site: www.cvision.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: