Darko Todorović

Darko BW

Darko Todorović je biznis trener i konsultant sa više od 13 godina iskustva. Jedini je sertifikovani partner i konsultant u čitavom regionu za oblast mikroekspresija i govor tela u prodaji, pregovaranju i selekciji zaposlenih („Center for body language”/Antverpen, Belgija). Sertifikovani je trener američke konsultantske kompanije Persona Global i Stalne konferencije gradova i opština (marketing i javni nastup). Prošao je Eriksonov trening “Umetnost i nauka koučinga”, kao i obuku za trenere Evropske banke za obnovu i razvoj iz oblasti marketinga. Kroz više od 1.200 trening dana, radio je sa različitim industrijama i sistemima (Banca Intesa, BOSH, BASF, Coca-Cola, ProCredit banka, M:Tel, VIP, Diversey, Taski, UNICEF, UNDP…). Teme i oblasti koje su njegova ekspertiza su mikroekspresije i govor, prezentacijske veštine, korporativno komuniciranje (eksterno i interno), odnosi sa javnošću, javni nastup i marketing.
 
Tokom profesionalne karijere bio je trening menadžer u kompaniji Stav (zastupnik Samsunga CE za tržišta Srbije i Crne Gore) i kreativni direktor marketing agencije Razor. Učestvovao je u kreiranju i realizaciji velikog broja komunikacijskih i promotivnih strategija, advertajzing i PR kampanja, kao i u definisanju specifičnih, društveno odgovornih koncepata za brojne klijente. Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Seminari:

  • Mikroekspresije u poslovanju


Profil predavača

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: