David Dowse

slikaKao jedan od najiskusnijih profesionalaca za korporativne komunikacije koji trenutno radi u ovom regionu, Dejvid Daus je 1990. godine primljen za člana Instituta za odnose s javnošću u Londonu. Radio je za vodeće nezavisne britanske agencije i na različitim projektima za klijente u 25 zemalja širom sveta.
Od početka 2006. godine živi i radi u regionu Jugoistočne Evrope, kao savetnik mnogim prestižnim investitorima. Njegova dugačka lista referenci od strane klijenata uključuje: Centrica plc, Ford of Europe, Serco, MasterCard, British Airports Authority, Visa International,  ArcelorMittal, Danone, Heineken, Volvo, Nokia, i Intel.

Kompaniju Webb Dowse oformio je u decembru 2007. godine, zajedno sa partnerom Dejvidom Vebom (David Webb), vodećim stručnjakom za poslovna i politička pitanja na području Balkana.

Gospodin Dowse je stručnjak za oblasti strategije integrisanih komunikacija, kriznog menadžmenta, odnosa sa klijentima, rešavanje konflikata.

Seminari:


Profil predavača

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: