DDOR osiguranje nastavlja sa zapošljavanjem, na bezbedan način, čak i u otežanim ekonomskim uslovima

ddorKandidatima za posao na raspolaganju je beskontaktni sistem procesa selekcije i zapošljavanja U svetlu izmena načina poslovanja prouzrokovanih pandemijom Koronavirusa, vodeći računa o sigurnosti kandidata za posao kao i svojih zaposlenih, DDOR osiguranje uvelo je jedinstven sistem selekcije novih kolega, uz upotrebu svih postojećih digitalnih platformi za komunikaciju na daljinu.

Čak i u toku trajanja pandemije i u otežanim ekonomskim uslovima, ovaj način organizovanja procesa zapošljavanja od sada će predstavljati zaokruženu celinu u segmentu intervjuisanja i testiranja kandidata, uz postojeći sistem slanja prijava za posao koji je od ranije dostupan na portalu DDOR osiguranja. U toku čitavog procesa priprema ovog sistema, posebna pažnja je posvećena najvišim standardima brige o prikupljanju, obradi i čuvanju ličnih podataka kandidata u skladu sa Zakonskim normama.

DDOR osiguranje nastavlja sa zapošljavanjem, na bezbedan način, čak i u otežanim ekonomskim uslovima, a kandidatima za posao na raspolaganju je beskontaktni sistem procesa selekcije i zapošljavanja #OstaniKodKuće

Ovaj način organizovanja procesa zapošljavanja predstavlja zaokruženu celinu u segmentu intervjuisanja i testiranja kandidata, uz postojeći sistem online prijava za posao.

Budi i ti deo #DDORtim i popuni svoju prijavu za zaposlenje na ➡️ www.ddor.rs/o-nama/posao-i-karijera/.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: