Degordian

degordianOd 2009. godine do danas Degordian se profilisao kao jedna od najvećih digitalnih agencija u regiji čije zaposlene u rešavanju raznih poslovnih izazova podstiče znatiželja i njihova potreba da iznova i iznova osmišljavaju originalna i efikasna rešenja. Njihova vizija je omogućiti klijentima široki spektar usluga visokog kvaliteta na jednom mestu, a ispunjavaju je kroz kancelarije u Beogradu, Mostaru i Zagrebu.

Degordian zauzima vodeću poziciju prema broju Google sertifikovanih pojedinaca, a na nivou cele agencije postali su Google Marketing Platform Partner i Google Ads Premier Partner.

Tokom godina osnovali su sestrinsku firmu Mediatoolkit koja pomaže drugim firmama da u real time-u prate sve vesti iz medija koje utiču na njihov posao. Podstaknuti marketinškim i preduzetničkim iskustvom, nedavno su predstavili i drugu sestrinsku firmu Bornfight, koja svojim klijentima omogućava napredak razvijanjem inovativnih digitalnih rešenja koristeći najnaprednije tehnologije, a specijalizovali su se za izradu digitalnih proizvoda, software-a, web-ova i aplikacija.

website: www.degordian.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Celokupna svrha obrazovanja jeste u tome da prtvori ogledala u prozore.
Sidni Dž. Haris