Delez Srbija

logoDelhaize Serbia (Delez Srbija) je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji posluje na tri kontinenta u šest zemalja.

Od dolaska u Srbiju 2011. godine, Delez intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvaliteta, unapređenju receptura i dizajna, dok je  integracija ovog tržišta u svetski prepoznat sistem, doprinela celokupnom razvoju modernog poslovanja u oblasti maloprodaje u Srbiji.

 

Od 2012. godine, Delez Srbija stavlja na raspolaganje svojim potrošačima više od 2.100 proizvoda u okviru ponude privatnih robnih marki - „Premia”, „365”, „Delhaize”, „Bio”, „Care”, „Taste of Inspiration”, „Adut” i „Od naše zemlje”. Više od 75 odsto proizvoda privatnih robnih marki dolazi od domaćih proizvođača. Potrošači biraju privatne robne marke koje mogu kupiti po cenama nižim od 10 do 35 odsto, u odnosu na proizvode poznatih nacionalnih brendova.

Ulaganje u razvoj društvrno odgovornog poslovanja je činjenica na koju je Delez Srbija veoma ponosna. Od visokog standarda koji se tiče ljudskih i radnih prava, preko strogo kontrolisane proizvodnje svih artikala, do energetske efikasnosti i upravljanja otpadom, Delez Srbija uvodi inovacije u svaki aspekt društveno odgovornog poslovanja, poslujući na održiv način.

Delez Srbija ulaže u stalni razvoj svih oblasti poslovanja, otvaranje novih objekata i novih radnih mesta uz zadržavanje fokusa na potrošačima. Zadovoljan i veran potrošač, sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja. Kompanija kontinuirano uvodi inovacije u asortiman i poslovanje, organizuje tematske i sezonske promocije, i što je najvažnije, obezbeđuje pristupačne cene, atraktivna sniženja i akcijske ponude.

Web site: www.maxi.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: