Delez Srbija

logoDelhaize Serbia (Delez Srbija) je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group, čije je sedište u Belgiji i koji posluje na tri kontinenta u šest zemalja.

Od dolaska u Srbiju 2011. godine, Delez intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvaliteta, unapređenju receptura i dizajna, dok je  integracija ovog tržišta u svetski prepoznat sistem, doprinela celokupnom razvoju modernog poslovanja u oblasti maloprodaje u Srbiji.

 

Od 2012. godine, Delez Srbija stavlja na raspolaganje svojim potrošačima više od 2.100 proizvoda u okviru ponude privatnih robnih marki - „Premia”, „365”, „Delhaize”, „Bio”, „Care”, „Taste of Inspiration”, „Adut” i „Od naše zemlje”. Više od 75 odsto proizvoda privatnih robnih marki dolazi od domaćih proizvođača. Potrošači biraju privatne robne marke koje mogu kupiti po cenama nižim od 10 do 35 odsto, u odnosu na proizvode poznatih nacionalnih brendova.

Ulaganje u razvoj društvrno odgovornog poslovanja je činjenica na koju je Delez Srbija veoma ponosna. Od visokog standarda koji se tiče ljudskih i radnih prava, preko strogo kontrolisane proizvodnje svih artikala, do energetske efikasnosti i upravljanja otpadom, Delez Srbija uvodi inovacije u svaki aspekt društveno odgovornog poslovanja, poslujući na održiv način.

Delez Srbija ulaže u stalni razvoj svih oblasti poslovanja, otvaranje novih objekata i novih radnih mesta uz zadržavanje fokusa na potrošačima. Zadovoljan i veran potrošač, sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja. Kompanija kontinuirano uvodi inovacije u asortiman i poslovanje, organizuje tematske i sezonske promocije, i što je najvažnije, obezbeđuje pristupačne cene, atraktivna sniženja i akcijske ponude.

Web site: www.maxi.rs

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: