Deloitte

deloitteDeloitte pruža usluge revizije finansijskih izveštaja, poreskog, menadžment, finansijskog i konsaltinga u oblasti upravljanja poslovnim rizicima. Putem globalne mreže povezanih članova u preko 150 zemalja, Deloitte svojim klijentima obezbeđuje mogućnosti svetskog nivoa i usluge visokog kvaliteta, pružajući im ono što je neophodno kako bi savladali i najsloženije izazove svog poslovanja. Približno 290.000 Deloitte-ovih stručnjaka radi na prepoznatljivosti Deloitte-a kao najbolje globalne kompanije za profesionalne usluge.

Deloitte-ove stručnjake ujedinjuje kultura međusobne saradnje, koja afirmiše integritet, izuzetan osećaj za klijente i tržište, uvažavanje kolega i snagu kulturne raznovrsnosti. Oni deluju u okruženju koje podstiče kontinuirano učenje i nudi nove poslovne izazove i prilike za razvijanje karijere. Deloitte-ovi stručnjaci su posvećeni jačanju društvene odgovornosti, sticanju poverenja javnosti i pozitivnom uticaju na zajednice u kojima deluju.

Kancelarija Deloitte-a u Beogradu je počela sa radom 1991. godine, a danas je u njoj zaposleno više od 230 konsultanata i revizora iz zemlje i inostranstva.

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: