Deloitte

deloitteDeloitte pruža usluge revizije finansijskih izveštaja, poreskog, menadžment, finansijskog i konsaltinga u oblasti upravljanja poslovnim rizicima. Putem globalne mreže povezanih članova u preko 150 zemalja, Deloitte svojim klijentima obezbeđuje mogućnosti svetskog nivoa i usluge visokog kvaliteta, pružajući im ono što je neophodno kako bi savladali i najsloženije izazove svog poslovanja. Približno 290.000 Deloitte-ovih stručnjaka radi na prepoznatljivosti Deloitte-a kao najbolje globalne kompanije za profesionalne usluge.

Deloitte-ove stručnjake ujedinjuje kultura međusobne saradnje, koja afirmiše integritet, izuzetan osećaj za klijente i tržište, uvažavanje kolega i snagu kulturne raznovrsnosti. Oni deluju u okruženju koje podstiče kontinuirano učenje i nudi nove poslovne izazove i prilike za razvijanje karijere. Deloitte-ovi stručnjaci su posvećeni jačanju društvene odgovornosti, sticanju poverenja javnosti i pozitivnom uticaju na zajednice u kojima deluju.

Kancelarija Deloitte-a u Beogradu je počela sa radom 1991. godine, a danas je u njoj zaposleno više od 230 konsultanata i revizora iz zemlje i inostranstva.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: