Deploy

logoDeploy je jedna od vodećih firmi u regionu kada je reč o implementaciji modernih tehnologija, raznolikosti klijenata i veličini projekata. Osnovan je u Americi 2009. godine i ima predstavništva u Njujorku, Los Anđelesu i Ostinu. Njihova kancelarija u Beogradu otvorena je 2010. godine i od tada beleži kontinuirani rast. Spisak klijenata Deploya uključuje preko 10 Startupa sa istočne i zapadne obale SAD, poznate digitalne agencije i kompanije sa liste Fortune 1000. Neki od njihovih klijenata su: Samsung, Pepsi, RedBull, Royal Caribbean, FX, MetLife itd.

Osim rada sa klijentima, Deploy radi i na internom razvoju proizvoda i posebnoj vrsti inkubatora/akceleratora. Deploy je takođe angožovan na raznim projektima unutar Srbije u cilju unapređenja poslovnog i tehnološkog ekosistema zemlje.

Oni veruju u posvećenost tehnologiji i inovaciji, u širenje pozitivnog načina razmšiljanja, kao i u skromnost i odgovornost na ličnom i poslovnom planu. Odnos prema zaposlenima i klijentima je temeljan, kvalitetan i inovativan.

Web site: www.deployinc.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Education is what survives when what has been learned has been forgotten. Obrazvoanje je ono što preživi kada se zaboravi ono što je naučeno.
B. F. Skiner

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: