Deploy

logoDeploy je jedna od vodećih firmi u regionu kada je reč o implementaciji modernih tehnologija, raznolikosti klijenata i veličini projekata. Osnovan je u Americi 2009. godine i ima predstavništva u Njujorku, Los Anđelesu i Ostinu. Njihova kancelarija u Beogradu otvorena je 2010. godine i od tada beleži kontinuirani rast. Spisak klijenata Deploya uključuje preko 10 Startupa sa istočne i zapadne obale SAD, poznate digitalne agencije i kompanije sa liste Fortune 1000. Neki od njihovih klijenata su: Samsung, Pepsi, RedBull, Royal Caribbean, FX, MetLife itd.

Osim rada sa klijentima, Deploy radi i na internom razvoju proizvoda i posebnoj vrsti inkubatora/akceleratora. Deploy je takođe angožovan na raznim projektima unutar Srbije u cilju unapređenja poslovnog i tehnološkog ekosistema zemlje.

Oni veruju u posvećenost tehnologiji i inovaciji, u širenje pozitivnog načina razmšiljanja, kao i u skromnost i odgovornost na ličnom i poslovnom planu. Odnos prema zaposlenima i klijentima je temeljan, kvalitetan i inovativan.

Web site: www.deployinc.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: