Developeri kompjuterskih igrica - Looda Muva

Posao kao igra!


Novostvarena saradnja Centra za razvoj karijere sa kompanijom Balkan Job Finder, regrutnim servisom Balkan Investigative Reporting Network- BIRN, koji povezuje poslodavce širom sveta sa najboljim mogućim kandidatima, rezultiraće brojnim novim mogućnostima korisnicima Centra za razvoj karijere. Sve kompanije partneri Balkan Job finder-a postale su dostupne polaznicima a u proces pronalaženja stručnih, talentovanih i pravih osoba za svaki posao Balkan Job finder će sada klijentima iz celog sveta moći da predstavi i znanja polaznika naših akademija.

Prvi oglas nam stiže iz kompanije Looda Muva za, malo je reći, zabavna radna mesta.Looda Muva je Game studio iz Srbije. U pitanju je mali, mladi i veoma ambiciozni tim profesionalaca i ljubitelja igrica. Imaju isti cilj, da postanu regionalni lider u oblasti razvoja web igrica. Looda Muva je trenutno u potrazi za talentovanim i iskusnim web developerima sa jakim znanjem iz oblasti web tehnologija, uključujući i HTL, CSS, JavaScript, korisničko iskustvo, kompatibilnost sa svim internet pregledačima i izradi naprednih aplikacija.

Potrebani su im ljudi koji su pametni i prilagodivi, sposobani i spremni da uče nove tehnologije i primenjuju ih. Raspisan je konkurs za pozicije:

 

                                
Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji ispunjavaju uslove da se prijave. 


PRIJAVA:

  • Radne biografije možete okačiti direktno ovde.
  • Krajnji rok za prijavu je 03.09.2012.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani

 

SREĆNO!

DOGAĐAJI

Citat dana

Ne gubi vreme žaleci zbog grešaka načinjenih u prošlosti. Izvuci iz njih naravučenije i guraj dalje.
Braun