Digital Campaign Trafficker, Customer Success Coordinator, Barista/Konobar u kafeteriji (Novi Sad) i Coffee Shop Manager (Novi Sad) – Easy Consult HR Solutions

Easy Consult HR SolutionsEasy Consult HR Solutions je srpska filijala nemačke kompanije Easy Consult Personaldienstleistungen LLC, sa sedištem u Frankfurtu na Majni. Obe kompanije su članice Easy Consult Group, koja trenutno vodi 7 filijala u 4 zemlje.

Easy Consult Group trenutno zapošljava skoro 100 visoko kvalifikovanih stručnjaka za regrutovanje, koji govore više jezika, i autsorsuje skoro 1.000 zaposlenih. Naši klijenti su mala i srednja preduzeća, kao i multinacionalne korporacije iz različitih privrednih grana. Imamo bazu talenata sa od više od 80.000 kvalifikovanih stručnjaka iz različitih sektora i više od 60.000 frilensera iz IT oblasti i inženjeringa.

Easy Consult Group je osnovana 2004. godine, a od 2010. do danas udvostručuje broj zaposlenih, kao i prihode na godišnjem nivou. Prateći opštu globalizaciju, kao i međunarodni trend migracije, prethodnih godina smo postavili cilj da ih podržavamo, i da usluge koje primarno pružamo – zapošljavanje, posebno IT stručnjaka i tehničkih direktora i menadžera, i usluge lizinga i autsorsinga - internacionalizujemo i da ponude proširimo po Evropi.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurse za pozicije:

Prijava:

  • Link za prijavu se nalazi unutar oglasa.
  • U subjectu mejla naglasiti: Naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, FSU i ITS).
  • Krajnji rok za prijavu je: 13. 6 .2018.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Da bi znanje postalo produktivno, moramo da naučimo da vidimo i drveće i šumu, da naučimo da povezujemo stvari.
Piter F. Druker